Не Таюне: Олег Винник міцно взяв молодицю за руку “замочком” та притиснув її до себе, показавши почуття

Відомий український виконавець Олег Винник знову засвітився у компанії молодиці. Артист не пошкодував для дівчини обіймів та уваги. Усі деталі в статті.

2021-й запам’ятався фанатам Олега Винника, як рік, коли усі його таємниці вийшли назовні. Так, односельчани артиста дали ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердили його шлюб з бек-вокалісткою, а Оля Полякова взагалі на всю Україну заявила, що той знімає обручку перед зйомками. Тим не менш, повелитель вовчиць досі намагається триматися так, наче нічого не сталося.

Тому на фотографіях з фанатками дозволяє собі усі ті речі, які дозволяли раніше.

Олег Винник міцно взяв молодицю за руку та притиснув її до себе

Нещодавно в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина з Олегом Винником. Оприлюднила її шанувальниця артиста, доволі юна та приваблива. У кадрі вони постали разом в обіймах, а у фокусі їхні руки, які вони зчепили замочком.

І хоча можна було-б подумати, що Таїсія Сватко має ревнувати, зірка, напевно, вже звикла до подібних фотографій, адже Олег Винник завжди був дуже милим зі своїми фанатами. При цьому у коментарях якість гриму повелителя вовчиць була розкритикована. Деяким підписницям здалося, що він занадто жовтий.

Нагадуємо, що історія Олега Винника і Квітки Таюне народилася на початку дев’яностих, коли пара одружилася та вирішила покинути Україну заради кар’єри в Німеччині. Там в них народився син Юліан. Де зараз знаходиться хлопчик достовірно невідомо, але у співака і досі є квартира в Берліні та студія звукозапису. Папарацці навіть якось вдалося зробити декілька кадрів хлопчика у компанії зіркового батька, але, на жаль, кадри були неякісні, щоб побачити його обличчя.

Схожі статті