39-річний Влад Яма засвітився в обіймах іншої у Маямі: а вона виявилася заміжньою і матір’ю двох дітей

Відомий український хореограф Влад Яма вже прибуває разом сім'єю у Флориді, звідки до України дійшли нові кадри. Дізнайтеся усі деталі в статті.

Як відомо, популярний український хореограф Влад Яма обожнює проводити зимові канікули у Маямі. Це вже стало сімейною традицією, яку знаменитість не хоче порушувати за жодної причини. Хоча цього року термін його відпочинку буде значно коротший через школу його сина, який пішов до першого класу, не має сумнівів, що сім’я насолодиться ним, як треба.

 Влад Яма засвітився в обіймах іншої у Маямі

Влад Яма засвітився в обіймах іншої у Маямі. Знімок взятий з особистої сторінки Влада Ями в соціальній мережі Instagram

До речі, Влад Яма вже взяв за правило оприлюднювати велику кількість фотографій з Флориди, і тому з першого дня його перебування у штаті, він почав фотографуватися. Так, нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася перша світлина з відпочинку, на якій він постав разом зі своєю дружиною, іншою жінкою та Дмитром Монатіком. Як з’ясувалося, жінка, яку обіймає хореографа є дружиною співака.

Згідно розповіді артиста, він зустрів сімейство просто на пляжі. І вони вирішили зробити спільний кадр, який вийшов доволі яскравим та радісним.

Насправді ж вони збиралися зустрітися з кумами, які також відпочивають у Маямі. Вочевидь, Анатолій Анатоліч та його дружина Юла також взяли за традицію відпочивати саме в Сполучених Штатах Америки на новорічні свята.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому стало відомо, що Влад яма більше не буде телеведучим на телеканалі “1+1”. Чоловік покинув інфотеймент шоу “Твій день” з невідомих причин. Його місце взяли іншого журналіста, тому імовірність його повернення дорівнює нулю.

Схожі статті