Андрій Данилко показав малюка, який запалює під хіти Сердючки і вразив повідомленням: “Емоції моєї дитини”

Відомий український артист Андрій Данилко потішив соціальну мережу кадрами танцюючого малюка, який насолоджувався його музикою. Усі деталі в статті.

Як відомо, Андрій Данилко затятий холостяк, який роками зберігає репутацію одинака та однолюба. Єдина любовна історія артиста, яка відома широкій аудиторії — кохання до Анни Сердюк, яка стала його мотивацією для творчості.

Тому зовсім не дивно, що за будь-якими деталями про артиста слідкує ледь не вся країна. Чим більше інтрига, тим більший інтерес до персони.

Андрій Данилко показав крихітного хлопчика та вразив повідомленням про нього

Нещодавно Андрій Данилко опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик з маленьким хлопчиком, який весело запалює під хіти Вєрки Сердючки. На тлі видніється прикрашена ялинка та екран телевізора. У дописі до відео невідома дякує Андрія за емоції дитини.

Андрій Данилко показав крихітного хлопчика та вразив повідомленням про нього. Скріншот особистої сторінки Вєрки Сердючки

Вочевидь, розчулений артист вирішив поділитися цими емоціями з усіма іншими.

На жаль, імовірністі, що дитина від Андрія навіть не існує. Це фанатка вирішила привернути увагу Данилка до маленького чуда, який він творить щодня.

Андрій Данилко зізнався, чим займається у гримерці з мамою Сердючки Білоконь
Андрій Данилко показав крихітного хлопчика та вразив повідомленням про нього

Нагадуємо, що 49-річний Андрій Данилко досі не одружений і немає дітей за офіційними даними. Подейкують, що у зірки давно є дружина, яку він приховує від журналістів, але це лише одна з легенд, яка досі не отримала підтвердження. Також подейкують про його роман з партнеркою Інною Білоконь, але насправді акторка заміжня і вже виховала двох дітей.

Схожі статті