Григорій Решетнік розсекретив, з ким відпочиває на курорті 35-річна Злата Огнєвіч: “У Тарапати засмага бомбезна”

Ведучий найромантичніших шоу країни "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетнік без дозволу Злати Огнєвіч розсекретив, з ким вона відпочиває на курорті.

Головна героїня 2 сезону “Холостячки” Злата Огнєвіч після невдач в особистому житті вирушила на відпочинок до Африки. Туди вона планувала полетіти разом з переможцем проєкту Андрієм Задворним, однак цьому не судилося бути – вже через півтора місяці стосунків після фіналу чоловік кинув зірку. Своє рішення він пояснив тим, що його закоханість пройшла, а разом з тим і зникли почуття.

Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

Пережити болісний розрив Златі допоміг психотерапевт, до якого вона записалася майже одразу, а також підтримка іншого учасника реаліті – бізнесмена-романтика Макса Тарапати. Він був одним з фаворитів глядачів, допоки після знайомства з рідними артистки не покинув шоу через те, що вона не була готова відповісти йому повною взаємністю.

Злата Огнєвіч засвітилася разом з екс-учасником Холостячки-2 Тарапатою
Злату Огнєвіч підозрюють у романі з Максом Тарапатою

Не дивлячись на розбите серце, Максим відновив спілкування з Огнєвіч та дуже її підтримав, коли від неї пішов Андрій. Фанати сподіваються, що пара зрештою буде разом, хоча самі вони запевняють, що тільки дружать, але й не виключають можливості розвитку стосунків у щось більше.

Григорій Решетнік видав, з ким відпочиває Злата Огнєвіч

Зараз співачка насолоджується довгоочікуваною відпусткою на екзотичному Занзібарі, але одними лише пляжами вона не обмежилася. Так, в Інстаграмі Злати Огнєвіч з’явилися фото з захоплюючого сафарі. Екс-холостячка не лише сфотографувала диких тварин, а ще й позувала разом з ними.

“Це було найкрутішим рішенням – провести тут відпустку! Мене просто рве на молекули від емоцій. Я поїхала саме в ту частину Африки, де є на що дивитися і дивуватися! Прекрасна Танзанія і сотні кілометрів за 2 дні, все буквально потопає в зелені, а ще – справжнє африканське сафарі! Власне, заради чого і вся затія”, – розповіла артистка.

Злата Огнєвіч показала фото з сафарі
Злата Огнєвіч показала фото з сафарі
Григорій Решетнік видав, з ким Злата Огнєвіч відпочиває на Занзібарі
Григорій Решетнік видав, з ким Злата Огнєвіч відпочиває на Занзібарі

Крім того, на одному з кадрів усміхнена зірка показала місцевого гіда, якого Григорій Решетнік жартівливо прийняв за Тарапату і у коментарях написав:

“Вау, у Тарапати засмага просто бомбезна”.

“Африканська”, – підтримала жарт Злата.

“Я привезу тобі цей крем, візьмеш на відпочинок! І будеш ще красивіше – Христине впаде просто!”, – відповів Макс Григорію.

Григорій Решетнік видав, з ким Злата Огнєвіч відпочиває на Занзібарі
Григорій Решетнік видав, з ким Злата Огнєвіч відпочиває на Занзібарі

Схожі статті