45-річна Марічка Падалко вперше показала своїх батьків, з якими спілкувалася Алла Мазур: “Татусь сам стиль”

Відома українська телеведуча Марічка Падалко провела новорічні свята з родиною і вперше показала своїх батьків фанатам на теплому сімейному фото.

Марічка Падалко народилася в Києві в родині перекладача і викладача іноземних мов. Батьки з самого дитинства готували доньку до вступу на факультет англійської філології, тож вона вчилася в спеціалізованій школі та займалася з репетитором. Свої перші гроші майбутня зірка телебачення отримала саме за переклад інструкції з англійської.

Обране батьками майбутнє Марічки змінила програма з обміну студентами – Падалко видався шанс пройти навчання в Америці, в університеті Флориди на факультеті журналістики. У Штатах вона здобула перший журналістський досвід, після чого простажувалася в службі новин BBC, а потім зрештою потрапила на українське телебачення.

Марічка Падалко після онкохвороби Алли Мазур регулярно обстежується
Марічка Падалко і Алла Мазур

Як виглядають батьки Марічки Падалко

Ведуча активно веде власний блог у соціальних мережах, де можна подивитися, чим вона живе поза роботою. Цього разу в Інстаграмі Марічки Падалко з’явилося фото з найріднішими – батьками. В сімейному колі зірка “плюсів” традиційно провела зимові свята:

“За це я люблю свята! З мамою і татом”, – підписала кадр журналістка.

Марічка позує з широкою усмішкою на обличчі, обіймаючи рідних за плечі, вони ж злегка усміхаються, дивлячись в камеру.

З коментарів стало відомо, що з матір’ю і батьком Падалко особисто знайома її колега і подруга Алла Мазур, яка написала:

“Чудові у тебе батьки, Марічечко! З теплом згадую наше спілкування. Здорового і щасливого нового року вам усім. І вітання батькам від нас з Тьомою”.

Алла Мазур знайома з батьками Марічки Падалко
Алла Мазур знайома з батьками Марічки Падалко

Інші коментатори зауважили, що Марічка дуже схожа на тата, а він – дуже стильний:

  • “Яка гарна татова доця”;
  • “Марічка, як ви схожі на тата, просто дві краплі”;
  • “Татусь Володимир сам стиль!”;
  • “У вас дуже гарні батьки”.
Марічка Падалко вперше показала своїх батьків
Марічка Падалко вперше показала своїх батьків

Схожі статті