Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав свою маленьку принцесу, яку назвав іспанським ім’ям: не натішиться

Суддя улюбленого кулінарного шоу країни "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво відкрив фанатам завісу особистого життя та розповів, як назвав свою маленьку принцесу.

Ектор Хіменес-Браво став зіркою українського телебачення у 2011 році, коли на екрани вийшов перший сезон проєкту “МастерШеф”. Колумбійський шеф-кухар зайняв місце головного судді шоу, і саме під нього підбиралася решта суддівського складу. На той момент він дуже погано говорив російською, та перед самим стартом зйомок СТБ отримав японську систему синхронного перекладу, завдяки якій слова Ектора відразу переводяться в навушники учасників і всієї знімальної команди.

Фанати дуже люблять, коли кулінар ділиться цікавими секретами “МастерШефу”, а ще їх цікавить його особисте життя. Особливо враховуючи, що Хіменес-Браво не дуже охоче публічно про це розповідає. Втім, не так давно знаменитість зізнався – зі статусом холостяка розпрощався і вступив у серйозні стосунки з таємничою українкою. Таємнича вона тому, що Ектор приховує її ім’я та обличчя.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою кохану, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Якщо кухар і публікує спільні фото з коханою, то жінка на них зображена зі спини. Частина аудиторії колумбійця вважає, що він зустрічається з Ольгою Мартиновською, яка навіть одного разу заявила, що їх розсекретили. Ким би не була обраниця Хіменеса-Браво, ще одне важливе місце в його серці займає маленька принцеса Лупіта.

Валентина Гваделупа Хіменес-Браво

В Інстаграмі Ектора регулярно з’являються нові публікації з собачкою породи бельгійський грифон на прізвисько Лупіта. Нарешті кулінар розповів історію її імені:

“Лупіта – від іспанського імені Гваделупа. Повне ім’я важко запам’ятати. Це Принцеса Валентина Гваделупа Хіменес-Браво”.

Ектор Хіменес-Браво показав свою маленьку принцесу
Ектор Хіменес-Браво показав свою маленьку принцесу
Ектор Хіменес-Браво показав свою маленьку принцесу
Ектор Хіменес-Браво показав свою маленьку принцесу

Пухнаста складає компанію старшому другу – ще одному улюбленцю телезірки Чоко.

Собаки Ектора Хіменеса-Браво
Собаки Ектора Хіменеса-Браво
spot_img

Схожі статті