Як виглядає колишня Андрія Данилка: перевершила маму Вєрку Сердючки Інну та допомогла артисту побудувати кар’єру

Як відомо, Андрій Данилко не бажає розповідати про особисте життя, але одній людині він все ж таки присвятив своє інтерв'ю. Як зараз виглядає Анна Сердюк?

Багато років тому Андрій Данилко, який раптово став суперзіркою на пострадянському просторі, дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, хто ж вплинув на його творчість. Головною героїнею цієї історії стала його однокласниця Анна Сердюк, в яку він був до нестями закоханий.

Як виглядає колишня Андрія Данилка. Архівна фотографія юних Андрія Данилка та Олі Горбачової

Як виглядає колишня Андрія Данилка?

Звісно, ці стосунки не були серйозними. Ба більше, Андрій залицявся до дівчини, а вона не відповідала йому взаємністю. Тим не менш, це не зупиняло майбутню знаменитість, який пообіцяв собі, що стане відомим та популярним. Коли на світ почала народжуватися весела провідниця Вірка, її прізвище було підібрано з особливим підходом. Артист використав прізвище своєї колишньої коханої.

Як виглядає колишня Андрія Данилка

Анна прекрасно пам’ятає Андрія, але його творчість зневажає. Жінка вважає, що танцювати на сцені у жіночому вбранні негідно чоловіка і не розуміє його популярності.

Сердюк стала викладачем і вже неодноразово стала матір’ю. Вона залишилася жити у селі і абсолютно холодна до колишнього однокласника. На жаль, журналістам “ТСН” не вдалося витягнути з неї жодного теплого слова стосовно Вєрки Сердючки.

Варто відмітити, що нещодавно і колишня підопічна Данилка Радміла Щеголова почала активно давати інтерв’ю. У телепередачі “Не бреши мені” вона зізналася, що мала близькість з артистом, але пізніше відзначила, що вона виключала серйозний контакт. А от дружина або ж обраниця знаменитості досі залишається великою таємницею як для фанатів, так і для журналістів.

spot_img

Схожі статті