Невиліковно хворий онук Алли Пугачової Микита Пресняков схуд до невпізнання: “Це вилікувати не можна” (ФОТО)

У сина Христини Орбакайте та онука Алли Пугачової Микити Преснякова виявили хворобу, яка не піддається лікуванню. Хлопець схуд до невпізнання.

Восени 2021-го старший онук Алли Пугачової пояснив, що втрачає вагу не просто так, а через проблеми зі здоров’ям. Музикант вимушений притримуватися суворої дієти, оскільки лікарі діагностували йому поліпи жовчного міхура. Це патологічне розростання епітелію слизової оболонки, яке утворює доброякісну пухлину.

Син Христини Орбакайте та онук Алли Пугачової невиліковно хворий
Син Христини Орбакайте та онук Алли Пугачової невиліковно хворий

Причиною недуги Микити Преснякова стало нездорове харчування – бувало, що щільно снідав, потім увесь день нічого не їв, а ввечорі знову щільно вечеряв:

“Це вилікувати не можна, але це можна зупинити. В іншому випадку доведеться вирізати жовчний міхур і потім жити без нього. Щоб мені його не вирізали, потрібно дотримуватись дієти”, – прокоментував син Христини Орбакайте П’ятому каналу.

Вже зараз Микита виглядає дуже худорлявим – дієта далася взнаки. Про це регулярно пишуть фоловери Преснякова-молодшого в Інстаграмі.

Онук Алли Пугачової через хворобу схуд до невпізнання
Онук Алли Пугачової через хворобу схуд до невпізнання

Молода дружина артиста Олена Краснова ретельно слідкує за його харчуванням та підтримує – пара відмовилася від м’яса, жирної їжі, вони вживають здорові низькокалорійні страви.

Попри проблеми зі здоров’ям, онук Алли Пугачової продовжує активно вести творчу діяльність. Хлопець пішов стопами близьких – займається музикою, знімається у кіно, бере участь в популярних телепроєктах, грає на сцені театру. Крім того, Пресняков знімає короткометражні відеокліпи після закінчення кіноакадемії в Нью-Йорку.

Більше новин про дітей та онуків легендарної Примадонни російської естради на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті