НеАнгел Віка Сміюха зізналася, що вони з Камінською підставили продюсера Нікітіна: “Не по собі з ним розмовляти”

Вікторія Сміюха дала інтерв'ю, в якому зізналася, що вони зі Славою Камінською сильно підставили Юрія Нікітіна своєю сваркою. Що довелося пережити продюсеру, дізнайтеся у нашій статті.

Як відомо, минулого року Вікторія Сміюха та Слава Камінська назавжди розірвали свої стосунки. Багаторічна співпраця завершилася, і дівчата змогли відкрито розповісти про конфлікти, які ставалися у музичному гурті, а також заявили про претензії одна до одної.

Сміюха прокляла колишню партнерку Камінську
Віка Сміюха зізналася, що вони з Камінською підставили продюсера Нікітіна

Для Юрія Нікітіна більшість цих одкровень не були новиною, але він точно не розраховував на хід подій, який розгорнулися згодом.

Віка Сміюха зізналася, що вони з Камінською підставили продюсера Нікітіна

Так, усі добре пам’ятають, як Віка Сміюха опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з тортом, на якому було зображено обличчя Слави Камінської. Дівчина розрізала його, чим спровокувала серйозний конфлікт. Після розпаду музичного гурту, НеАнгели не мали виступати публічно, але приватні замовлення повинні були відіграти.

Вікторія Смеюха з НеАнгелів розповіла про побої від Слави Камінської
Віка Сміюха зізналася, що вони з Камінською підставили продюсера Нікітіна

Тобто у дівчат були розписані корпоративи, на яких вони мали з’явитися. Після конфлікту Юрій Нікітін залишився у розбитого корита, адже Віка та Слава більше не могли виступати на приватних концертах.

“Ми поговорили про те, що відбулося у ЗМІ. Мені було, звичайно, не по собі з ним розмовляти на ту тему. Був такий момент тривожний. У нас були одні плани з продюсером, попри те, що ми завершили співпрацю, у нас були плани працювати у “НаАнгелах”. Але після цього інциденту у нас призупинилася робота у колективі”, – розповіла Вікторія журналістам ТСН.

І хоча проблема доволі гостра, Нікітін підтримав дівчат і не почав роздувати скандал. Продюсер зміг залишитися з колишніми підопічними у хороших відносинах, хоча Віка, судячи з усього, відчуває сором.

Схожі статті