“Це така радість”: 45-річну Анастасію Волочкову вітають з вагітністю від красунчика-молодика, якого вона старша

Балерина Анастасія Волочкова поділилася кадрами зі своїм новим чоловіком. Зірка довго приховувала свого обранця, однак тепер показує його у соціальних мережах чи не щодня.

Свого часу Анастасія Волочкова була однією із провідних балерин на російській сцені. Вона змогла підкорити сцену Великого театру, що для багатьох балерин залишається лише мрією. Однак так само швидко Анастасію звільнили з посади Прими. Офіційною причиною такого рішення керівництво трупи назвало фізичну форму Волочкової, мовляв вона занадто широкоплеча та недостатньо тендітна, тож їй складно знайти партнера.

Сама Анастасія вважала, що на її звільнення міг вплинути її колишній коханий, депутат Сулейман Керімов, з яким вона незадовго до цих подій розійшлася. Преса ж, навпаки, писала, що Волочкова просто втратила свою репутацію – часто опинялася у центрі конфліктів, відвідувала непристойні вечірки та дозволяла собі прогулювати репетиції – саме тому її попросили з театру.

Анастасія Волочкова на сцені театру
Анастасія Волочкова на сцені театру

Після звільнення життя Волочкової різко змінилося, вона почала відвідувати світські вечірки, зловживати алкоголем, а танцювати вона почала лише на приватних виступах для обраних. Особисте життя Анастасії також не виходило доволі райдужним – вона розлучилася з бізнесменом Ігорем Вдовиним, якому подарувала доньку Аріадну. Зараз дівчинка мешкає з татом.

Як виглядає донька Анастасії Волочкової
Як виглядає донька Анастасії Волочкової

Зараз Волочкова щаслива у нових відносинах і постійно демонструє нового обранця в особистому блозі. Чоловіка звати Сергієм, з ним балерина познайомилася на шоу “Давай одружимося”. Якщо раніше Анастасія постійно приховувала усі подробиці особистого життя, то зараз вона всіляко демонструє своє щастя та щодня публікує нові фото з коханим.

Один зі знімків заінтригував прихильників світської левиці. На фото Сергій обійняв Анастасію, а вона ніжно обгорнула руками свій животик. Користувачі мережі вирішили, що 45-річна зірка вагітна. Однак пара закоханих ніяк не прокоментувала ці домисли.

Схожі статті