Зимовий сад, гостьовий будиночок та величезна альтанка: син Софії Ротару Руслан показав свій елітний особняк

Як відомо, Софія Михайлівна має лише одного спадкоємця — Руслана Євдокименко, який на даний момент проживає в Києві поруч з матір'ю. Усі деталі в статті.

Не так давно рідна сестра Софії Ротару Ауріка давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що на даний момент легендарна співачка не живе сама. Виявляється, як тільки її онук Анатолій закінчив навчання у Лондоні, він разом з сімейством повернувся до особняку Ротару, який і вважається їхнім домом.

Син Софії Ротару Руслан показав свій елітний особняк

Син Софії Ротару Руслан показав свій елітний особняк. Скріншоти особистої сторінки Руслана

Так, нещодавно Руслан показав, як виглядає їхній особняк у засніжену погоду. Пейзаж дійсно вражає, адже більше схожий на казку, ніж реальне фото. До речі, сім’я показала будинок і зсередини.

Так, будинок має велику залу з двох поверхів, яка стаж головним приміщенням в особняку. Відомо, що крім особняка на території є гостьовий будиночок, величезна альтанка, тенісний корт і мангал. На території висаджено багато декоративних дерев, чагарників та квітів. Зокрема, блакитні ялинки та туї. Раніше співачка заявляла, що любить доглядати за садом особисто.

Подейкують, що навколо особняка є рів та охорона, які забезпечують родині безпеку. Також на території цілодобово кружляють дрони, які слідкують за порядком.

Варто відмітити, що Софія Михайлівна нібито постійно знаходиться вдома і навіть не їздить в гості до сестер. Пліткували, що зірка не бажає виходити в люди через хворобу, але її рідна сестра спростувала ці чутки і пояснила, що Ротару просто любить посидіти вдома. Єдине місце, куди зірка рушаю задоволенням — озеро для риболовлі, а також концерти.

spot_img

Схожі статті