Тіна Кароль вперше розповіла про власного священника: чим ділиться поп-діва з батюшкою тет-а-тет. Подробиці

Тіна Кароль завжди позиціонувала себе, як справжня вірянка. Артистка не приховує, що має наставника, який допомагає їй словом та наставяє на вірний шлях.

Тіна Кароль – не звичайна співачка, яка змогла поєднати яскраву провокуючу творчість та духовний спосіб життя. З коханим чоловіком поп-діва одразу обвінчалася, бо знала, що не хоче розлучатися з обранцем і на небі. Також відзначає артистка всі православні свята і не забуває вітати своїх улюблених слухачів з урочистостями.

Має співачка і наставника, який був з нею у важкі хвилини життя.

15 червня 2008 року Тіна Кароль та Євген Огір обвінчалися
Тіна Кароль вперше розповіла про власного священника

Хто сповідує Тіну Кароль?

Отець Варлаам зустрів Тіну на початку її кар’єри. Звертався до неї тривалий час за справжнім іменем – Тетяна. Втім, згодом підтримав ідею зірки змінити ініціали. Є навіть у чоловіка улюблені пісні у репертуарі поп-діви. “Show me your love” дуже подобається Варлааму, адже йому вона нагадує характер зірки.

Тіна Кароль вперше розповіла про власного священника

Цікаво, що духовник вінчав Тіну та Євгена, а у 2013 відспівував чоловіка. Там і побачили знаменитість поруч зі священнослужителем. Тож Варлаам знає всі болі, секрети Кароль та завжди її підтримує. Ділиться співачка з ним також підсумками року.

Як виглядає пам’ятник на могилі Євгена Огіра від Тіни Кароль

Знав, як нелегко отець і маленькому Веніаміну. Він розповідав, що дуже співачка горювала, а дитина тим паче. Хлопчику розповіли правду, але у дуже делікатній формі, так обережно, аби не нашкодити маленькій душі.

Цікаво, що співачка до православ’я привчала малюка із зовсім юних років. Веня ходив до церковної школи. Щоправда, віддати його вдалося не до Києво-Печерської лаври. За рекомендацією, яку дав отець Варлаам, карапуза відвели до Ільїнської церкви на Подолі.

Син співачки не скаржився і радував свою маму успіхами у навчанні.

Схожі статті