Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво зізнався, що робить з їжею, яка впала на підлогу: не те, що ви подумали

Відомий в Україні колумбійський шеф-кухар та суддя популярного телешоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво чесно зізнався, що їсть їжу з підлоги.

Ектор Хіменес-Браво народився в Колумбії, але вже давно живе в Україні та навіть має українське громадянство. Захоплення до кулінарії у нього з’явилося ще в дитинстві, коли готувала мама. Увагу викликав не лише процес готування, а й вигляд страви. Так, йдучи за покликом серця, Хіменес-Браво вступив до Кулінарної академії в місті Богота, після закінчення якої почав працювати на кухнях готелів. Вже у 27 років герой статті став шефом в одного з найкращих готелів Америки – “Hilton Boston Back Bay”.

Кулінарна діяльність Ектора в Україні почалася у 2009-му, коли йому надійшла пропозиція розробити меню одразу для кількох престижних закладів. Пізніше в Києві він відкрив власні ресторани – китайський “BAO”, в’єтнамський “NAM” та кондитерську “Bo. Pastry”. З 2011-го Хіменес-Браво став обличчям шоу “МастерШеф”.

Ектор Хіменес-Браво не може викинути з голови загадкову особу
Ектор Хіменес-Браво їсть їжу з підлоги

Окрім бізнесу і кар’єри на телебаченні, Ектор активно розвивається як блогер. Його сторінка в Інстаграмі налічує вже мільйон підписників, яких він регулярно радує новими фото і відео, відповідає на цікаві питання. Цього разу шеф-кухар влаштував з фоловерами гру – було чи не було.

Так, у кулінара запитали, чи їв він колись пельмені в забігайлівці. Хіменес-Браво відповів – ні, що й не дивно, адже він є справжнім поціновувачем високої кухні. Втім, це не заважає йому іноді їсти з підлоги. Саме таку відповідь зірка дав на питання – чи піднімав і потім їв впавшу на підлогу їжу:

“Ну якщо три секунди і це мій будинок, де я знаю, що все дуже чисто – так”.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що піднімає та їсть їжу з підлоги
Ектор Хіменес-Браво зізнався, що піднімає та їсть їжу з підлоги

Схожі статті