Катя Репяхова розкрила правду, чому Віктор Павлік одружився з нею: зцілила від невиліковної недуги коханням

Шлюб Каті та Віктора Павліків досі є найбільш обговорюваною темою у мережі. Досі молода дружина співака отримує кпини та зневажливі коментарі.

Роман Віктора Павліка та Катерини Репяхової почався швидко та несподівано. Наче у Булгаковському романі, кохання огорошило обох умить та назавжди пов’язало серця. У 2020 році пара одружилася і одразу їхній корабель родинного щастя поринув у пучину гніву з боку прихильників.

27-річна Катерина Репяхова збентежила новиною: Віктор Павлік полишив її з сином на свята
Катя Репяхова розкрила правду, чому Віктор Павлік одружився з нею

У мережі дивувалися, мовляв, що могла знайти симпатична молода білявка у цьому чоловікові, який має троє дітей та побачив вже все у своєму житті. Над Катериною кепкували, удаючи, що бачать у ній не надійну половинку Віктора, а його молодшу доньку.

Втім, на другому році свого подружнього життя Репяхова нарешті відважилася прямо розповісти, що насправді пов’язує її з коханим. Виявляється, вона стала ковтком свіжого повітря для Павліка.

“У Віктора великі проблеми з алкоголем, що доходили до реанімації. В останній раз йому сказали, що наступний раз може стати останнім. Й нікого це глобально не цікавило. Він був один на один з проблемою”, – написала відчайдушна дружина.

Катя Репяхова розкрила правду, чому Віктор Павлік одружився з нею

Зараз в артиста все склалося, як у примірного сім’янина. Катя у червні 2021 року подарувала йому маленького сина, якого назвали Михайликом. Хлопчик постійно посміхається татку та мамі, а ще радує тим, як швидко росте.

Дитина стала справжньою відрадою для Віктора Павліка, зважаючи на те, що його юний син Павло змушений був боротися за життя. Хлопця не стало у серпні 2020. Катя була весь час поруч з коханим та підтримувала його з усіх сил. Артист не шкодує для неї слів подяки. Тепер дружина і син стали новим сенсом для зірки. Побажаємо ж щастя цій родини!

Схожі статті