Чия мама заслужила всі компліменти та перевершила сваху: моложава ненька Камалії чи мудра мати Захура?

Мільярдер Захур Мохаммад та українська співачка Камалія живуть у шлюбі разом вже майже 19 років. Як виглядають їхні мами, які приходяться одна одній свахами - дивіться далі.

Співачка Камалія входить до рейтингу найбагатших українських зірок, проте свої статки артистка заробила не лише власною працею і талантом. Доходи Камалії у рази примножив її чоловік – пакистанський мільярдер та меценат Захур Мохаммад. Чоловік приїхав до Україні в 70-х роках навчатися у Донецькому університеті за державною стипендією від рідної країни. Пізніше олігарх жив у Росії, а потім відкрив бізнес і в Україні, де й познайомився зі своєю майбутньою дружиною Камалією.

Відомо, що закохані одружилися у 2003 році – на заваді сімейному щастю не стала навіть різниця між парою у 22 роки. Подружжя довгий час мріяло стати батьками, однак вперше це щастя вони змогли відчути лише через 10 років після весілля – у Камалії та Захура народилися двійнята Мірабелла та Арабелла.

Чому родина Захура не бажала приймати Камалію
Камалія та Захур

Як виглядає мама Камалії?

Як виглядає мама Камалії
Як виглядає мама Камалії

Теща мільярдера Захура виглядає просто чудово. Інна Петрівна Шмаренкова — саме так звати жінку. Камалія доволі часто показує публіці свою маму і її прихильникі відмічають, що найрідніша людина співачки виглядає просто приголомшливо. Інна Петрівна часто приймає доньку з онучками в себе вдома, разом із ними відпочиває та дає їм кулінарні мастер-класи.

Як виглядає мама Захура?

Як виглядає мама Захура
Як виглядає мама Захура

Мама Захура Мохаммада – типова пакистанська жінка. Мільярдер приховує будь-яі подробиці особистого життя і практично не ділиться спільними фото з родиною у мережах. Рідкісні кадри можна побачити з поїздки Камалії з чоловіком та доньками до Батьківщини коханого. Зокрема Камалія показала звідти маму свого обранця. Свекруха була одягнена у традиційний одяг пакистанців – як і заведено у мусульман, жінка повністю покрита з одягом.

Схожі статті