40-річний брат Ірини Білик сидить на шиї співачки через психічний розлад: “Він 5 років не виходив на вулицю”

Легенда української естради Ірина Білик, не стримуючи сліз, розповіла про рідного психічно хворого брата, якого вимушена забезпечувати своїми силами.

Ірина Білик завжди була відвертою у спілкуванні з публікою. Попри свій зірковий статус, вона притягує своєю простотою і чесністю, тож у програмі “Мій секрет” з Машею Єфросініною артистка змогла відкрити головну сімейну таємницю. Щоправда, без сліз не обійшлося.

Рідний брат Ірини Білик сидить на шиї співачки

Виявилося, що Ірина – не єдина дитина своїх батьків. Ще у неї є молодший брат Сергій, якому зараз 40 років. Він має психічний розлад, що наклало серйозні обмеження на його життя – чоловік недієздатний і ніколи не працював. Ба більше, родич співачки останні кілька років навіть не виходив з дому. Також Білик пояснила, чому про захворювання Сергія раніше не казала – заради покійної мами, яка цього не хотіла:

“Після смерті мами він залишився один в квартирі, йому сорок. Він жодного дня не працював, він не може працювати, він хворий. Він п’ять років не виходив на вулицю взагалі”.

Ірина Білик не стримала сліз, розповідаючи про психічно хворого брата
Ірина Білик не стримала сліз, розповідаючи про психічно хворого брата

Ірина розповіла, що намагається пояснити рідній людині – треба жити інакше, однак все, що вона зрештою може для нього зробити – забезпечувати його продуктами і матеріально загалом. Допомагає їй з цим двоюрідний брат Юрій. Раніше за чоловіком доглядала матір артистки Анна Яківна, яка померла у травні 2020-го на 73-му році життя.

Мама Ірини Білик
Раніше за психічно хворим братом Ірини Білик доглядала мама співачки

Білик не змогла стримати емоцій та розплакалася, коли розповідала про сімейну драму. Вона не приховує – завжди сподівалася, що Сергій одужає, однак поки що цього не сталося.

Схожі статті