Зіркові жінки з вусиками: Лілія Ребрик, Віра Брежнєва, Оля Цибульська та інші красуні з рослинністю над губою

Якщо ви думали, що у жінок вуса не ростуть, то поспішаємо це спростувати. Лілія Ребрик, Оля Цибульська, Віра Брежнєва та інші зірки ходять з рослинністю над губою і не соромляться цього.

Багато дівчат і жінок серйозно комплексують через те, що у них ростуть вусики над верхньою губою. Ця проблема знайома як брюнеткам, так і білявкам. Різниця лише в тому, що в одних з’являються волоски темного кольору, а в інших – світлого. Та не всіх бентежить така рослинність на обличчі. “Сенсація” зібрала добірку відомих українських артисток, які цю особливість не маскують, а навпаки акцентують на ній увагу.

Віра Брежнєва

Екс-солістка гурту “ВІА Гра” Віра Брежнєва регулярно хизується своєю ідеальною фігурою, над котрою старанно працює. Але також співачка полюбляє над собою посміятися. Одного разу дружина Костянтина Меладзе виклала Інста-сторіз з густими вусами над верхньою губою і написала:

“Коли у відпустці лінь голитися”.

Віра Брежнєва показала свої вуса над верхньою губою
Віра Брежнєва показала свої вуса над верхньою губою

Лілія Ребрик

Акторка і телеведуча Лілія Ребрик щодня з’являється в ефірі шоу “Ранок з Україною”, де налаштовує глядачів на позитив, яким також з задоволенням ділиться у соціальних мережах. Так, на сторінці знаменитості в Інстаграм знайшлося відео, де вона танцює з вусами, як у Павла Зіброва.

Леся Нікітюк

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк вміє епатувати публіку провокаційними витівками і образами. На відміну від інших героїнь добірки, подруга Сергія Притули приміряла на собі не лише вуса, а ще й бороду.

Леся Нікітюк відростила вуса та бороду
Леся Нікітюк відростила вуса та бороду

Оля Цибульська

Співачка Оля Цибульська разом з Віталієм Козловським веде шоу музичних хіт-парадів “WEEKEND” на М1, де вони постійно жартують одне над одним і перевдягаються в найнесподіваніші костюми. Так на обличчі Олі і з’явилися вуса, які доповнила легка щетина.

Оля Цибульська відростила вуса, як у Козловського
Оля Цибульська відростила вуса, як у Козловського

Яна Глущенко

Гумористка Яна Глущенко з “Дизель шоу” теж одного разу збентежила фанатів, котрі відправили її на лазерну епіляцію. Все через доволі помітні вусики над верхньою губою.

Яна Глущенко показала вусики над верхньою губою
Яна Глущенко показала вусики над верхньою губою

Схожі статті