Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний не ховає розчарування Златою Огнєвіч: “Зі звичайною дівчиною я не буду”

Переможець 2 сезону шоу "Холостячка" Андрій Задворний не затримався у стосунках зі Златою Огнєвіч, яку, як запевняє, розлюбив вже через півтора місяці після фіналу.

Серед усіх чоловіків, котрі стали учасниками другої “Холостячки”, підкорити серце співачки Злати Огнєвіч вдалося бізнесмену Андрію Задворному. Для більшості глядачів вибір головної героїні проєкту став повною несподіванкою, адже фаворитами були інші красені – Роман Свечкоренко, Максим Тарапата, Дмитро Шевченко. До того ж побачення з Злати з Андрієм нерідко закінчувалися розчаруванням та сумнівами. Принаймні, саме так вони були показані в реаліті.

Не дивлячись на це, Огнєвіч закохалася в Задворного, тож у фіналі прийняла каблучку від нього. Та як виявилося згодом, помилилася, адже побудувати родину з Андрієм у неї не вийшло.

Андрій Задворний розчарований стосунками зі Златою Огнєвіч

Переможець Холостячки-2 кинув Злату Огнєвіч

Після закінчення шоу Злата і Андрій почали зустрічатися таємно. Виходити разом в люди їм було заборонено за контрактом до трансляції фінального випуску в ефірі. Як розповідала співачка, це навіть йшло на користь, додаючи гострих відчуттів.

Але ховатися від шанувальників парі довелося недовго – через півтора місяці стосунків Задворний кинув Огнєвіч зі словами, що закоханість пройшла, почуття зникли.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч

Чому Андрій Задворний розлюбив Злату Огнєвіч

Про крапку в любовній історії героїв “Холостячки” стало відомо в пост-шоу “Як вийти заміж: життя після проєкту”. Андрій вирішив різко й швидко обірвати всі зв’язки зі Златою, тому що зрозумів, що не здатний дати їй тієї взаємності, на яку вона чекає:

“Я не маю бажання повернутися до неї. У мене зникли почуття”.

Андрій Задворний
Андрій Задворний розповів, чим його не влаштувала Злата Огнєвіч

В Інстаграмі Задворного постійно питають, чи зустрічаються він з кимось після нетривалого роману з Огнєвіч. За словами чоловіка, наразі він вільний від стосунків, але відкритий до нових. Також Андрій розповів, чи готовий після знаменитості бути зі звичайною дівчиною:

“Краще, щоб вона не була знаменитістю. Але це не вирішальний критерій. Зі звичайною дівчиною і не буду. Я буду з найкращою, адже моя – найкраща для мене”.

Андрій Задворний відповів, чи зустрічається з кимось після розставання зі Златою Огнєвіч
Андрій Задворний відповів, чи зустрічається з кимось після розставання зі Златою Огнєвіч

Схожі статті