Осадча нічого не підозрює: 51-річний Горбунов показав свого тайського друга, який притулився до нього хоботом

Відомий український телеведучий та шоумен Юрій Горбунов вийшов на зв'язок з фанатами зі спекотного Таїланду, де познайомився з доволі екзотичним другом.

Більшість зірок українського шоу-бізнесу після зустрічі Нового року влаштовують собі зимові канікули, і зазвичай у теплих краях. Потап, Настя Каменських, Надя Дорофєєва, Володимир Дантес відпочивають в Мексиці. Родини Діми Монатіка і Влада Ями подорожують по США. Кварталівець Євген Кошовий забрав сімейство на Мальдіви. Екс-холостячка Злата Огнєвіч обрала непопсовий напрямок та поїхала в Африку, а пара Юрія Горбунова і Каті Осадчої вирушила на відпочинок до Таїланду, звідки регулярно публікують нові фото та відео.

У відпустку подружжя взяло з собою старшого сина Івана, наймолодший Данило, який з’явився на світ у серпні 2021-го, не світиться на фотографіях. Імовірно, батьки вирішили не втомлювати малюка далекою подорожжю та залишили його в Україні з нянею або бабусею і дідусем, однак на питання у коментарях, де все ж таки дитина, телеведучі фанатам не відповідають.

Катя Осадча і Юрій Горбунов показали синів
Катя Осадча і Юрій Горбунов показали синів

Знаменитості насолоджуються сонцем, бірюзовим морем і неймовірними краєвидами. Вони вже встигли побувати на екскурсії біля Великого Будди на Пхукеті, позасмагати, накупатися і не тільки.

Юрій Горбунов і Катя Осадча відпочивають в Таїланді
Юрій Горбунов і Катя Осадча відпочивають в Таїланді

Так, Юрій Горбунов в Інстаграмі показав, як проводить час з екзотичним тайським другом, який притулився до нього своїм хоботом – слоном.

На першому кадрі шоумен позує в обіймах з твариною, а на двох наступних до них приєдналося слоненятко. Чоловіку Каті Осадчої вдалося посидіти верхи на слоні. Судячи з його усмішки, емоції він отримав незабутні.

До Юрія Горбунова притулився своїм хоботом екзотичний друг з Таїланду
До Юрія Горбунова притулився своїм хоботом екзотичний друг з Таїланду

Також мандрівники нагодували своїх нових друзів бананами.

Юрій Горбунов і Катя Осадча нагодували слонів бананами
Юрій Горбунов і Катя Осадча нагодували слонів бананами

Схожі статті