32-річна Ксенія Мішина розкрила особистість батька свого сина Платона не від Еллерта: “Він мені був зручний”

Ксенія Мішина дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше назвала ім'я батька свого сина Платона та розповіла про стосунки з ним. Детальніше дізнайтеся в нашій статті.

Українська акторка Ксенія Мішина неодноразово писала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, як їй важко було вийти з токсичних відносин з колишнім та зажити новим життям. Свій досвід вона ставить у приклад іншим, як свідоцтво і доказ того, що все можливо пройти і перебороти.

Однак, імені чоловіка, який настільки вплинув на її життя, вона не відкривала. Мішина дотримується правил максимальної приватності і навіть незважаючи на образи, не поставила фігуру колишнього коханого перед аудиторією, як злодія.

Ксенія Мішина розкрила особистість батька свого сина Платона

Вагітна Ксенія Мішина показала круглий живіт
Ксенія Мішина розкрила особистість батька свого сина Платона

В інтерв’ю YouTube-каналу “DOROTYE” зірка вперше назвала ім’я чоловіка, який став батьком її єдиного сина Платона.

“Він мені допомагав, доглядав, він мені був зручний і тільки потім у мене до нього з’явилися великі почуття. А потім я сказала йому, ти знаєш, Саша, я люблю тебе”, – розсекретила Ксенія Мішина.

Раніше зірка розповідала, що тоді знаходилася у ролі коханки. Вона закрутила з одруженим чоловіком, але повірила йому і виносила від нього дитину. Втім, стосунки м’яко кажучи не склалися. Виявляється і екс-чоловік, і батько дитини акторки мали однакові імена.

Ксенія Мішина продемонструвала фігуру у наскрізь мокрому купальнику
Ксенія Мішина розкрила особистість батька свого сина Платона

“Мій перший чоловік – Сашко, мій батько – Сашко. Батько Платона – Сашко”

Варто відмітити, що Платон не спілкується зі своїм рідним батьком. Ксенія зазначила, що він сам не воліє підтримувати нормальне спілкування, але якщо ця ситуація зміниться, вона буде тільки рада.

Схожі статті