Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила проймаючу заяву про їхню доньку: “Дай моїй дитині мужності боротися”

Українська продюсерка Олена Мозгова опублікувала привітання для своєї старшої доньки Зої, яка є падчеркою Олександра Пономарьова. Усі деталі в статті.

Ні для кого не секрет, що Олена Мозгова увійшла у життя Олександра Пономарьова з дитиною на руках. Дівчинка Зоя від попередніх стосунків стала справжньою донькою співаку, який ніколи не відділяв її від рідних дітей. І хоча офіційно Олена та Олександр навіть не побралися, Зоя стала його вихованкою і навіть заращ підтримує зв’язок з артистом.

Дівчина обрала непублічний образ життя, але через те, що вона є частиною впливової сім’ї, розмов у пресі про неї все одно не уникнути. Тим паче, в особливі дні.

Олена Мозгова зробила проймаючу заяву про їхню доньку

Олена Мозгова зробила проймаючу заяву про їхню доньку. Зоя Мозгова

Так, 12 січня молода жінка святкує свій день народження, і тому зіркова мама опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook привітання для неї, які сколихнули всю мережу. Адже більш ніжних та трепетних слів від матері годі й бажати.

“Прошу у тебе, Творець, дай моїй дитині мужності – боротися там, де можливо щось змінити, терпіння прийняти те, з чим впоратися нереально! І Мудрості – відрізняти одне від іншого. Люблю тебе, моя Зоя, безумовно! І дякую, що обрала мене в мами”, – зазначила Мозгова.

Варто відмітити, що в стосунках з Олександром продюсерка все ж таки народила ще одну спадкоємицю. Дівчинку назвали Євгенією, і вона дуже схожа на старшу сестру. Певний час вона жила поруч з батьком, який дуже її любить, але згодом переїхала до матері.

Зараз Пономарьов більшість свого часу все ж таки приділяє наймолодшому спадкоємцю Олександру, який народився у шлюбі з Вікторією Мартинюк.

Схожі статті