Помер актор серіалу “Глухар” – 48-річний Олексій Герилович: зірку знайшли мертвим вдома. Усі подробиці

Актор відомих російських серіалів "Універ" та "Глухар" Олексій Герилович помер у віці 48 років. Тіло зірки знайшли в його квартирі в Москві.

У середу 12 січня 2022-го стало відомо, що помер Олексій Герилович. Зірка серіалу “Глухар” несподівано пішов на той світ на 49-му році життя. За даними ЗМІ, протягом кількох днів артист не виходив на зв’язок, після чого близькі забили тривогу. Про смерть Олексія Гериловича повідомив друг. Він приїхав провідати знаменитість, але натомість виявив його бездиханне тіло на кухні, поруч був знайдений пакет з ліками.

Правоохоронці наразі займаються з’ясуванням обставин сумної події. Попередньо кримінальних слідів не виявлено, проте серед версій є й така.

Актор активно займався спортом, рідно скаржився на здоров’я. В минулому році Герилович переніс ковід. За його плечима десятки ролей в кіно і серіалах. Частіше за все Олексій був зайнятий у детективному жанрі, глядачеві запам’ятався завдяки своїй спортивній статурі та брутальному вигляду. Його герої переважно бандити й тілоохоронці.

Помер Олексій Герилов з серіалу Глухар
Помер Олексій Герилов з серіалу Глухар

У 1998 році Герилович закінчив Білоруську державну академію мистецтв, а у 2004-му – Школу акторської майстерності Юрія Гримова. Зніматися почав з 2005-го. Він встиг попрацювати в таких проєктах, як “Глухар”, “Інтерни”, “Універ”, “Детективи”, “БУМЕРанг”, “Шлях додому”, “Адвокат”, “Домашній арешт” та багатьох інших.

Це далеко не єдина смерть артистів, які знялися в “Глухарі”. У грудні 2020-го від хвороби помер Олександр Самойлов. Квітень 2021-го забрав життя Олексія Артамонова, актор пролежав кілька днів у себе вдома, міг померти від серцевого нападу.

Схожі статті