Розпатлана Каменських поскаржилася на постільні проблеми з 40-річним Потапом: Горова задовго до Насті це знала

Відома українська співачка Настя Каменських у соціальних мережах видала головний недолік Потапа в ліжку. Подружню пару спіткали постільні проблеми.

Потап і Настя Каменських одружилися навесні 2019-го, через півтора роки після того, як поставили творчий дует на паузу. Навколо стосунків зірок доволі довгий час ходили безліч чуток, але вони жодного разу їх не коментували, а розсекретили свої кохання лише в день весілля. Виявилося, що музиканти зійшлися як пара ще до розлучення репера з колишньою дружиною Іриною Горовою.

В інтерв’ю для програми “ЖВЛ” Олексія Потапенко зізнався, що довго шукав у собі сили сказати Ірині про почуття до Насті:

“Це було дуже боляче. Тоді серце розбивалося, але зараз я, дивлячись на це, розумію, що дуже щасливий, тому що зробив правильно”.

Потап забрав Настю Каменських з України, як і обіцяв
У Потапа і Насті Каменських постільні проблеми

Зіркове подружжя поєднує сімейні стосунки, кар’єру, подорожі. Крім того, Потап і Каменських все частіше говорять про майбутніх дітей, тож фанати постійно видивляються на фотографіях співачки натяки на цікаве положення. Варто зауважити, що Настя – активна користувачка соціальних мереж, де висвітлює не лише сценічне, а й звичайне життя.

Цього разу у себе в Інстаграмі Каменських виклала відео, на якому продемонструвала головний недолік Потапа в ліжку. В кадрі зірка постала з мокрим розпатланим волоссям та в білому халаті, а поруч з нею спить Олексій, але зовсім не безшумно – він гучно хропе, не даючи дружині виспатися.

“Мій коханий храпунцель”, – з гумором підписала публікацію артистка.

З цією “родзинкою” добре знайома Ірина Горова, яка розповідала журналістам, що хоч і зберегла добрі стосунки з колишнім, є в ньому одна дуже тратуюча її річ – хропіння.

А якщо хочете дізнатися, чи стане все ж таки Настя Каменських мамою у 2022 році, переходьте на YouTube-канал “Одна минута”:

Схожі статті