Хто та жінка, яка обійшла дружину 55-річного Ігоря Кондратюка: продюсер зізнався в почуттях молодій акторці

Ігор Кондратюк прославився в Україні не тільки, як талановитий продюсер, але і як зразковий сім'янин, який уважно слідкує за кожним своїм рухом та словом.

Відомому українському продюсеру Ігорю Кондратюку неодноразово намагалися приписати роман зі своїми підопічними. І хоча репутація зірки була міцна, в якийсь момент глядачі навіть повірили, що він перебуває у близьких стосунках з Аідою Ніколайчук. Однак, після тісної співпраці їхні шляхи розійшлися назавжди, і продюсер навіть не завітав на перший сольний концерт співачки.

Хто та жінка, яка обійшла дружину Ігоря Кондратюка

Так як писана красуня не змогла зачарувати Ігоря, представники преси стали активно цікавитися, хто міг би все ж таки підкорити серце знаменитості. Продюсер дав інтерв’ю СТБ, в якому обговорив свої цінності, смаки та жінок, і зазначив, що ідеалом його краси насправді є молода Кейт Уінслет.

Хто та жінка, яка обійшла дружину Ігоря Кондратюка. Архівні фотографії голлівудської зірки Кейт Уінслет

Однак, однієї вроди для нього недостатньо. Ба більше, за словами продюсера, він взагалі не здатен закохатися у жінку через її красу. Для нього набагато важливіші інтелектуальні дані. І саме це він знайшов у своїй дружині, з якою щасливий багато років.

Ігор Кондратюк поділився, яке розчарування йому довелося пережити
Хто та жінка, яка обійшла дружину Ігоря Кондратюка

Так, продюсер впевнений, що привабливі зовнішні дані не можуть принести в стосунки нічого корисного, і як справжній раціоналіст, він відхиляє вроду, як непотрібний елемент.
Повірити йому не важко, адже все життя він був оточений неймовірними красунями.

Хоча б взяти Оксану Марченко, яка була його найкращою подругою. Спілкування зірок припинилося через політичні погляди, адже донька телеведучої від Віктора Медведчука є похресницею Путіна.

Схожі статті