Колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай пригадала незручний момент в ліжку: смердів і заїкався

Екс-наречена українського співака Віталія Козловського Раміна Есхакзай у спілкуванні з Дантесом і Олексієм Дурнєвим пригадала незручний момент в ліжку з колишнім.

Віталій Козловський ще жодного разу не був одружений, але пропозицію руки та серця робив і отримав у відповідь заповітне “Так”. Дівчиною, яка могла стати дружиною співака, була учасниця шоу “Холостяк-5” Раміна Есхакзай. Зараз вона відома публіці, як журналістка, акторка і ведуча YouTube-каналу “Ходят слухи”.

Стосунки між Козловський і Раміною зав’язалися на початку 2016 року під час зйомок кліпу на пісню Віталія “Отпускаю на”. Після року разом артист вирішив розстатися з холостяцьким життям та освідчився коханій. Це відбулося на очах у Ольги Сумської, Віталія Борисюка й інших зіркових друзів виконавця.

Віталій Козловський освідчився Раміні Есхакзай
Віталій Козловський освідчився Раміні Есхакзай

Раміна пропозицію прийняла, обручку одягла і стала офіційною нареченою Козловського. Втім, під час планування весілля Есхакзай розірвала заручини з Віталієм та пішла від нього. Спочатку екс-пара причин розставання не називала, однак згодом в пресі почали з’являтися скандальні подробиці їхніх відносин.

Так, Раміна запевняла, що співак одночасно зустрічався і з нею, і зі своєю концертною директоркою Юлією:

“Перед весіллям від мені сказав, що у нього стосунки з його директоркою, і він закрутив роман їй на зло, коли вони посварилися. І він вирішив не припиняти роман, тому що ми добре разом виглядаємо, преса позитивно реагує”.

Раміна Есхакзай і Віталій Козловський
Раміна Есхакзай і Віталій Козловський розійшлися перед весіллям

Такий розклад Есхакзай, звісно, не влаштував, тому вони розійшлися. Козловський у відповідь заявив, що колишня вміє вигадувати сенсації, тож він не здивується, якщо з часом почнуть говорити про те, що у них троє дітей.

І хоча Раміна з Віталієм вже давно не пара, їх продовжують питати про стосунки з одне одним в інтерв’ю та інших проєктах. Нещодавно журналістка стала гостею YouTube-шоу “Пожежа” з Олексієм Дурнєвим і Володимиром Дантесом, де вони підняли делікатне питання – чи бувало у Есхакзай таке, що під час першої близькості у чоловіка нічого не виходило:

“Так, взагалі це нормально, якщо чоловік переживає. Ну видно, що людина хвилюється – надмірне потовиділення, заїкається”, – відповіла Раміна, але не сказала, чи про Козловського йшла мова.

Колишня Козловського Раміна Есхакзай пригадала незручний момент в ліжку
Колишня Козловського Раміна Есхакзай пригадала незручний момент в ліжку

Схожі статті