Шевченко і Тарапата після відмови Холостячки Огнєвіч не можуть поділити іншу жінку: обидва готували їй сніданки

Учасники 2 сезону шоу "Холостячка" Діма Шевченко і Макс Тарапата знову готували сніданки для однієї і тієї ж дівчини. Цього разу не для Злати Огнєвіч.

Максим і Дмитро були одними з головних претендентів на перемогу в “Холостячці-2” на думку багатьох глядачів. Втім, Тарапата вилетів з проєкту за крок до фіналу, а Шевченко почув від Злати Огнєвіч болісне “Ні” в останньому випуску. Переможцем реаліті став Андрій Задворний, який вже через півтора місяці стосунків пішов від співачки, оскільки розлюбив.

Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний, який покинув Злату Огнєвіч після фіналу

Фанати досі з цікавістю спостерігають за особистим життям головних героїв улюбленого шоу. Нещодавно Діма Шевченко і Макс Тарапата по черзі взяли участь в YouTube-програмі “НеВинная“. Ведуча – блогерка Льоля Зінов’єва, на яку неможливо не звернути увагу, адже вона має ефектну зовнішність і підкорює своїм почуттям гумору.

Так, Тарапата приготував для Льолі три варіанти сніданку з шампанського на ранок 1 січня. Зінов’єва одразу уточнила, чи поза проєктом є та, кого Максим балує своїми кулінарними талантами, на що він відповів:

“На даний момент я практикуюся готувати сніданки”.

Макс Тарапата і Діма Шевченко готували сніданки одній і тій самій дівчині
Макс Тарапата і Діма Шевченко готували сніданки одній і тій самій дівчині

Зауважимо, що коли Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч, її дуже підтримав Тарапата. Разом вони гуляли по Києву, пили каву, каталися по місту, також пару часто помічали вдвох на різноманітних заходах. За словами Макса, вони не зустрічаються, але й не виключають такої можливості в майбутньому.

Дмитро Шевченко ж разом з блогеркою готував глінтвейн, одночасно з чим розповів, що своє щастя вже знайшов. У це важко повірити, але його нова дівчина Катерина Шеффер, учасниця “Холостяк-1” і екс-солістка гурту “Голлівуд”, живе в одному під’їзді зі Златою Огнєвіч.

Макс Тарапата і Діма Шевченко готували сніданки одній і тій самій дівчині
Макс Тарапата і Діма Шевченко готували сніданки одній і тій самій дівчині

Одного разу Макс навіть зіштовхнувся з Дімою біля будинку співачки, ще не знаючи, що тут відбувається. Тарапата зізнавався, що відчував себе дурнем, адже думав, що не він один прийшов на поміч Златі, та ще й з квітами. Втім, чоловіки порозумілися і згадують цю ситуацію зі сміхом.

Схожі статті