36-річна Тіна Кароль не вистояла під тиском Маші Єфросініної і зізналася про стосунки: “Є друга половинка…”

Відома українська співачка Тіна Кароль попалася під час розмови зі своїми колегами в ефірі популярного шоу. Що саме сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль роками приховує особисте життя від фанатів та преси. Її публічні стосунки завершилися багато років тому. Шлюб з покійним Євгеном Огіром став її останнім романом, який вона була готова обговорювати привселюдно. Уся країна спостерігала за тим, як життя у продюсері згасає, а поп-діва оплакує свого коханого.

Тіна Кароль не вистояла під тиском Маші Єфросініної і зізналася про стосунки

Тим не менш, останнім часом почали з’являтися чутки, що співачка оправилася від горя та вже вступає у стосунки з чоловіками. Пліткували про її інтрижки з Ігором Коломойським та Даном Баланом, а артистка начебто і сама не проти заінтригувати публіку.

Нещодавно в соціальній мережі Тік Ток з’явилося відео, у якому Тіна Кароль попалася на питанні про її обранця.

Тіна Кароль не вистояла під тиском Маші Єфросініної і зізналася про стосунки. Скріншоти оприлюдненого відеоролика

Тіна Кароль була співведучою з Олексієм Потапенком на шоу “Ліпсинк батл”, де допомагала реперу розібратися, що ж відбувається на сцені. А ось Маша Єфросиніна, яка теж була на сцені, вирішила поговорити про стосунки нібито Потапа та Тіни Кароль, проте співачка одразу заявила, що у них є другі половинки.

Коли на артистку надавили, вона зніяковіла та не знайшла що відповісти, що підтверджує її стосунки з невідомим.

Нагадуємо, що зараз у мережі активно обговорюють її скандальне фото з піар-менеджером Павлом Орловим. Подейкують, нібито поп-діва закрутила з ним роман. Але підтверджень цим пліткам немає.

Схожі статті