Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан розповіла про чоловіка, який назвав її ім’ям зірку на небі: не Заливако

Обраниця 11 Холостяка Михайла Заливако Анна Богдан відверто розповіла про попередні стосунки, в яких чоловік на її честь назвав зірку на небі. Такий сюрприз неможливо перевершити.

Вже майже рік Анна Богдан і Михайло Заливако щасливі разом. Їхні долі звів проєкт “Холостяк”, куди бізнесмен пішов на пошуки кохання, якого йому так не вистачало в житті, а колишня дружина екс-голови Офісу Президента Андрія Богдана стала учасницею завдяки сестрі:

“Якби не моя сестра, мене б не було на цьому проєкті. Вона наполягла, щоб я подала анкету. У мене після розлучення не було стосунків і я вирішила спробувати”, – розповідала дівчина.

Саме Анну Михайло обрав у фіналі. Коли “Холостяк” закінчився, пара продовжила будувати відносини. Вони одразу з’їхалися, разом подорожують, діляться планами на майбутнє. Та Заливако – не єдиний чоловік в житті Богдан, до якого вона відчувала глибокі почуття.

Заручені Анна Богдан та Михайло Заливако злилися у весільному танці
Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан розповіла про минулі стосунки

Так, під час спілкування з підписниками в Інстаграмі зірка любовного реаліті розповіла, що двічі мала серйозні стосунки. Перші протривали 6 років, а другі – 3, саме в них вона і вийшла заміж.

З Михайлом Заливако Анна скоро святкуватиме першу річницю. Молоді люди вважають початком своїх відносин завершення зйомок проєкту – 28 лютого. Також у Богдан запитали про чоловіка, який назвав її ім’ям зірку на небі. Дівчина його особистість не розсекретила, але поділилася спогадами з минулого:

“Один прекрасний хлопець дуже красиво і романтично до мене залицявся. Вмів мене здивувати. На кожну зустріч дарував мої улюблені квіти. Щиро йому бажаю зустріти своє кохання”.

Хто назвав на честь Анни Богдан зірку на небі
Хто назвав на честь Анни Богдан зірку на небі

Схожі статті