40-річний Сергій Притула забрав дружину і покинув рідну Україну без дітей під боком: “Ну як же ж так?”

Популярний ведучий Нового каналу Сергій Притула повідомив, що разом зі своєю дружиною Катериною покинув Україну, але без дітей. Пара показала фото на борту літака.

Сергій Притула створив сім’ю зі своєю колегою – продюсеркою Нового каналу Катериною Сопельник. Познайомилися вони на зйомках, і спочатку стосунки не перетинали межу суто робочих. Лише коли остаточно розпався перший шлюб шоумена, у героїв статті закрутився роман. Це не завадило зірці зберегти добрі взаємини з екс-дружиною Юлією, яка так само добре спілкується і з Катериною.

До весілля пара не афішувала відносини. Одружилися Притула і Сопельник у серпні 2015-го у Львові, церемонія була таємною, тож знали про неї лише рідні та близьки молодят. Перша спільна дитина подружжя з’явилася на світ влітку 2017-го – донечка Соломія.

Вдруге закохані стали батьками навесні 2021-го – у них народилася ще одна дівчинка, яку вони назвали Стефанією. Також у Сергія є син Дмитрик від першого шлюбу. Хлопчик живе то в мами, то в тата.

Троє дітей і друга дружина Сергія Притули

Сергій Притула покинув Україну без дітей

Днями стало відомо, що шоумен покинув країну вдвох з дружиною, полишивши трьох дітей вдома. Про це у себе в Інстаграмі Притула повідомив особисто та опублікував фото з Катериною на борту літака.

” – Дмитрику, я не знаю, де твій проїзний! Шукай…
– Солюся, хто розкидав іграшки, той їх і збирає!
– Стефаніє, ну як же так?.. Ну тільки ж помили!

На найближчих 10 днів подібні фрази зникають з повсякденного побуту! Це час тільки для нас двох! З днем народження, Катерино! Полетіли!”, – написав телеведучий.

Коментатори побажали парі хорошого відпочинку, а також зауважили, що будучи батьками дуже важко наважитися полетіти у відпустку без дітей. Притула підтримав думку:

“Так, це дуже непростий крок – перебороти ось це несправедливе до себе почуття вини перед дітьми!”.

Сергій Притула покинув Україну без дітей
Сергій Притула покинув Україну без дітей

Схожі статті