“Стати батьком в 19 – це дуже рано, він ще не нагулявся”: дружина Романа Сасанчина розповіла, який він тато

Дружина 19-річного Романа Сасанчина чесно розповіла, який він батько. У молодої пари нещодавно народилася донечка, яка для обох стала першою дитиною.

Роман Сасанчин запам’ятався публіці як двічі переможець шоу “Голос країни” – спочатку дитячого сезону, а потім і дорослого. Друга перемога подарувала йому можливість перебратися до Києва у власну квартиру. Співак там поки що не живе, оскільки триває ремонт, але в’їде туди вже разом з коханою дружиною і донькою.

Іванна, так звуть обраницю Романа, зустрілася йому завдяки друзям – у спільній компанії. Вона на 4 роки старша, тож спершу не звертала уваги на залицяння хлопця. Втім, наполегливий Сасанчин таки підкорив серце красуні, яка відповіла йому взаємністю. Пара з’їхалася майже одразу після початку стосунків, тож вони вже встигли притертися одне до одного в побутовому плані.

В родині Романа Сасанчина сталося поповнення
Дружина 19-річного Романа Сасанчина розповіла, який він тато

Навесні 2021-го переможець “Голосу країни” зробив Іванці пропозицію руки та серця, і вона сказала “Так”. А вже влітку щаслива пара повідомила, що готується до поповнення. Напередодні Нового 2022 року на світ з’явилася їхня бажана і довгоочікувана донечка Елізабет.

Як виглядає теща новоспеченого татуся Романа Сасанчина
Роман та Іванна Сасанчин на виписці з пологового будинку

Молоді мама й тато регулярно діляться у соцмережах сімейними буднями та відповідають на питання фоловерів. Багато хто вважає, що Роман і сам ще дитина, а вже має власну:

“Стати батьком в 19 – це дуже рано, він ще не нагулявся, і рано чи пізно це вилізе”, – написав один з підписників Іванни.

Дружина Сасанчина стала на захист коханого і запевнила, що все зовсім не так:

“Не вилізе. Впевнена в цьому! Як говорить Роман, коли малій буде 20, йому буде 40, і він буде ще зовсім молодий татко, тоді встигне відірватись ще на 100%. І в клуб зможе сходити з малою, і нагулятись. Якщо б він ще не нагулявся, то за два роки нашого спільного життя це вже б вилізло”.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, який він батько у свої 19
Дружина Романа Сасанчина розповіла, який він батько у свої 19

Схожі статті