40-річна Тоня Матвієнко похизувалася коштовним подарунком від Мірзояна: завдяки тещі Ніні може собі дозволити

Відома українська виконавиця Тоня Матвієнко потішила пошановувачів власної творчості фотографією подарунку, який їй підніс чоловік Арсен Мірзоян.

2010-го українська аудиторія познайомилася з новими постатями у вітчизняному шоу-бізнесі. Спадкоємиця Ніни Матвієнко Тоня з її чарівним і нестандартним голосом, а також Арсен Мірзоян одразу ж сподобалися публіці, які помітили в них не тільки талант, але й хімію, яку неможливо було ігнорувати.

40-річна Тоня Матвієнко показала старшу доньку
Тоня Матвієнко похизувалася коштовним подарунком від Мірзояна

Між артистами стосунки розвивалися бурхливо. Арсен покинув дружину та двох синів заради Тоні Матвієнко і залишив колишній сім’ї усе майно та гроші.

В будинок Ніни Митрофанівни він прийшов без копійки в кишені і почав жити разом з новою обраницею під дахом народної артистки. Протягом трьох років пара просто жила разом, а після народження спільної донечки вони одружилися.

Більше десяти років подружжя було вимушене жити у будинку Ніни Матвієнко, і лише наприкінці 2021-го Арсен заявив, що найближчим часом вони переїдуть у власну квартиру, яку він придбав.

Тоня Матвієнко похизувалася коштовним подарунком від Мірзояна

Останні роки він багато працював, постійно виїжджав на приватні концерти. Завдяки надійному тилу, він зміг відновити свої фінанси і вже активно готує квартиру для своєї сім’ї. Коштовні подарунки також стали доступні для пари. Нещодавно Тоня Матвієнко опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію парфумів, які подарував їй Арсен Мірзоян. Вартість презенту зірки складає 150 доларів.

Тоня Матвієнко похизувалася коштовним подарунком від Мірзояна. Скріншот особистої сторінки співачки

Артистка подякувала коханого публічно, додавши ствердження, що він її балує.

Схожі статті