|
14.01.2022 14:41

В гостях у Камалії і Захура: екскурсія по палацу найбагатшої співачки України, де є все – мармур, колони, золото

Камалію називають найбагатшою співачкою України, тому що вона одружена з мільярдером Мохаммадом Захуром, який подарував зірці насправді казкове життя.

Родина Камалії і Мохаммада Захура живе розкішно, але при цьому тисячі шанувальників з великим задоволенням спостерігають за сімейством, тому що вони прості і не розпещені. Що цікаво, на початку стосунків співачка навіть ледь не пішла від бізнесмена через гроші, коли він вчергове залишив їй “на витрати”, а сам поїхав у справах.

В інтерв’ю Камалія зізнавалася – тоді психанула, бо їй здалося, що він її купує. Захуру довелося довго вмовляти кохану заспокоїтися та запевняти, що це цілком нормально і прийнятно, коли чоловік забезпечує свою жінку.

Вже зараз артистка звикла до життя з усіма благами цивілізації і навіть більше. Її оточують елітні автомобілі, приватні літаки, цілий штат помічників, які допомагають слідкувати за величезним палацом з дійсно помпезним інтер’єром

Як виглядає будинок Камалії і Захура

Знаменита білявка часто влаштовує фотосесії в дома та ділиться цими кадрами у соціальних мережах і для глянцю, тож навіть віддалено цілком можна провести цілу екскурсію по палацу Камалії і Захура.

Як виглядає палац Камалії і Захура
Будинок Камалії та Захура

Маєток пари розташований у Києві. На ньому розмістилися головний будинок родини, окрема будівля для персоналу, власна конюшня, басейн, тренажерний зал і ще купа інших атрибутів заможного життя. Інтер’єр виконаний у східному стилі. За словами Мохаммада, ним співачка займалася особисто:

“Камалія декор будинку зробила сама. Вона, напевне, весь Дубай викупила, все звідти везла”.

Будинок Камалії та Захура Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура

Кімнати і коридори оздоблені позолотою, розписами на стінах, мармуром, на полицях можна побачити антикваріат та різноманітні предмети мистецтва, а колони та величезні сходи – ідеальна локація для фотосесій.

Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура