Мартиновська відкрила свої почуття до Хіменеса-Браво в день його 50-річчя: шеф-іменинник не стримує сліз щастя

14 січня Ектор Хіменес-Браво святкує свій 50-й день народження, і це свято він проведе у компанії Ольги Мартиновської та знімальної групи. Як колега привітала зірку?

14 січня відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво святкує ювілей — своє п’ятдесятиріччя. Цей день почався з великої кількості привітань від українських знаменитостей, які були скомбіновані у торжественному відео, що з’явилося в мережі. Але на цьому радощі не закінчилися, і Ольга Мартиновська перетворила це свято на справжній феєрверк емоцій.

Мартиновська відкрила свої почуття до Хіменеса-Браво в день його 50-річчя

Знаменита шеф-кухар опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram персональні поздоровлення для свого колеги, у яких показала фотографії з ним та своєю донькою Вірою, а у дописі зізналася у почуттях до нього.

Більш ніжніших та щирих слів було годі чекати. У коментарях одразу ж відмітилися користувачі, які побачили у цих привітаннях романтичний підтекст.

Мартиновська відкрила свої почуття до Хіменеса-Браво в день його 50-річчя. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Також Мартиновська зустріла Хіменеса-Браво у студії разом з іншими членами команди та довела іменинника до сліз. Ектор не зміг стримати емоцій та почав плакати від щастя.

Мартиновська відкрила свої почуття до Хіменеса-Браво в день його 50-річчя. Скріншоти особистої сторінки зірки

Цікаво, що Ольга та Ектор, виявляється, настільки близькі, що її донька Віра вважає, що він її хрещений батько. Про це Мартиновська зізналася сьогодні у своєму мікроблозі.

Також вона закликала усіх своїх підписників приєднатися до неї та почати вітати іменинника, який, як з’ясувалося, займає важливе місце у її житті.

Схожі статті