Екс-чоловік 26-річної Аліни Гросу зник з її життя не за своїм бажанням: побудувала кар’єру за його кошт і вигнала

2 роки тому розлучення молодої співачки Аліни Гросу наробило багато галасу, адже зірка не стала приховувати скандалу, що стався в родині. Та чи це правда?

26-річна співачка Аліна Гросу вийшла заміж у доволі молодому віці. Її обранцем став московський бізнесмен Олександр Комков. Рішення доньки вийти заміж за молодого чоловіка батько не схвалив, і був впевнений, що історія завершиться менше, ніж за рік. Артистка була закохана і прислухалася до власного серця.

Аліна Гросу показала чоловіка, який витіснив актора і зайняв місце поруч з нею
Колишній чоловік Аліни Гросу зник з її життя не за своїм бажанням

Через півроку після розкішного весілля в Італії з’явилася новина, що пара розлучається. Аліна поквапилася дати інтерв’ю журналістам, в якому розповіла, що її чоловік став ініціатором розриву. Нібито він пішов до іншої жінки, яка була старша за нього та заможніша. А коли не вийшло, повернувся до Аліни. Але Гросу його не прийняла і прогнала.

Колишній чоловік Аліни Гросу зник з її життя не за своїм бажанням

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Колишній чоловік Аліни Гросу зник з її життя не за своїм бажанням

Згодом Олександр дав інтерв’ю — єдина, яке з’явилося на телебаченні. Він запевнив, що не ініціював розлучення. Нібито це було зважене рішення обох. А незадовго до цього дав інтерв’ю і його друг Дмитро Ебаноїдзе для платформи Kliker. Під час спілкування з журналістами він зізнався, що Комков ніколи не зраджував Гросу, і ба більше, інвестував у її музичну кар’єру і нібито погорів на цьому.

Тоді ж він повідомив про романтичний характер її стосунків з актором Романом Полянським. Варто відмітити, що тоді про роман відомо не було, і Гросу намагалася приховати факт стосунків з чоловіком від преси. Однак, наскільки Дмитро був щирим з журналістами залишається відкритим питанням. Адже історія звучить зовсім по-різному від різних людей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.