Мартиновська зробила сімейне фото з Хіменесом-Браво та розкрила їхні стосунки: донька вважає колумбійця батьком

Відома українська шеф-кухар Ольга Мартиновська розповіла цікаві подробиці про її стосунки з Ектором Хіменесом-Браво. Усі подробиці дізнайтеся наші статті.

Стосунки колумбійського шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво та його колеги Ольги Мартиновської завжди здавалися дружніми. До тих пір поки, поки у мережі не з’явилися фотографії таємної коханої зірки. Аудиторія одразу зрозуміла, що це суддя з “МастерШеф”, а Мартиновська навіть не поспішала спростовувати цих чуток.

Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою
Мартиновська зробила сімейне фото з Хіменесом-Браво та розкрила їхні стосунки

Мартиновська зробила сімейне фото з Хіменесом-Браво та розкрила їхні стосунки

І хоча її постійно підозрюють у романі з Володимиром Ярославським, нещодавно вона підклала дров у ситуацію з Ектором. Так, на честь його ювілею вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яку підписники сприйняли, як сімейну. Тому що на ній шефи постали разом з донькою Мартиновської Вірою і усі разом обіймалися.

У дописі до публікації Ольга зізналася в почуттях до свого колеги та друга, що також було трактовано по-різному. Згодом кухар вирішила пояснити, що насправді її спадкоємиця вважає Ектора батьком. От тільки не рідним, а хрещеним.

Мартиновська зробила сімейне фото з Хіменесом-Браво та розкрила їхні стосунки. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, вчора Ектор Хіменес-Браво святкував своє п’ятдесятиріччя. Усі зірки українського шоу-бізнесу привітали знаменитість з круглою цифрою, а команда МастерШеф навіть довела його до сліз. Чоловік плакав від щастя, побачивши, як багато уваги приділяється йому. На жаль, минулого тижня мама зірки полетіла додому, тому свій день народження він не зустрів у її компанії. Тим не менш, в нього є кохана, друзі, приятелі та безліч колег в Україні.

Схожі статті