Як виглядає колишня Данилка, яка перевершила маму Сердючки Інну та зізналася близькості з зіркою: “Я була закохана”

Особисте життя Андрія Данилка настільки засекречено, що фанати певний час навіть сумнівалися і його орієнтації. Втім, поступово виходить правда про його стосунки з жінками.

Колишній помічниця Андрія Данилка Радміла Щеголова колись часто з’являлася на екранах поруч з Вєркою Сердючкою. Однак, наступив той момент, коли акторка вирішила, що виросла зі своєї ролі та пішла далі. Виявляється, тоді вони посварилися з Андрієм. Не через те, що вона його покинула, а через те, що не попрощалася.

Зараз в них відсутні будь-які стосунки, але пам’ять про спільне веселе минуле живе в них ставляться вони одне до одного вельми трепетно.

Як виглядає колишня Андрія Данилка

Як виглядає колишня Андрія Данилка. Радміла Щеголова

Нещодавно Радміла завітала на інтерв’ю на програму “Не бреши мені”, у якій зізналася, що мала близькі взаємини з артистом. Так вона відповіла на питання про те, чи був неї роман з співаком.

“Була близькість”, – запевнила акторка.

На жаль, акторка не уточнювала, якого роду ця близькість була. Жінка намагалася приховати деталі їхніх стосунків і багато часу присвятила розповіді саме про їхнє розставання.

“Я була закохана в життя в той момент, і це завдяки йому. Це була людина, яка тебе настільки в цьому сенсі могла розслабити, настільки, що ти просто насолоджувався – що тебе оточує, і хто тебе оточує”

Також знаменитість розповіла про те, що в колективі Андрія Данилка через навантаження помер один з робітників. Він занадто пізно звернувся за медичною допомогою. Як з’ясували журналісти, вона має почуття провини через те, що сталося, хоча відношення має до цього непряме. Радміла також відчувала проблеми зі здоров’ям, тому розуміла, що необхідно закінчувати працювати.

Схожі статті