Суддю МастерШеф Ярославського пограбували серед білого дня: втрачені не тільки гроші, але й дещо цінніше

Відомий український шеф-кухар Володимир Ярославський втратив гроші та документи через грабіжників. Що сталося, дізнайтеся деталі в нашій статті.

Відомий український шеф-кухар Володимир Ярославський 14 грудня знаходився разом зі своїми колегами та друзями, святкував ювілей Ектора Хіменеса-Браво. Чоловік веселився та насолоджувався святом і точно не очікував, що його пограбують. А сталося це саме під час вечірки, яка за даними Інстаграму розпочалася вдень.

Володимира Ярославського пограбували серед білого дня. Скріншоти особистої сторінки зірки

Так, колега Ектора Мартиновська показала, як вони зустріли іменинника у студії.

Володимира Ярославського пограбували серед білого дня

Так, про пограбування повідомила Ольга Мартиновська на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Згідно розповіді знаменитості, вікно автомобілю шеф-кухаря розбили, забрали рюкзак, в якому знаходилися важливі документи та папери. І якщо зникнення грошей, певна річ, засмучує, то викрадення паперів може створити серйозні проблеми для знаменитості.

Володимира Ярославського пограбували серед білого дня. Скріншот особистої сторінки Ольги Мартиновської

Та на щастя, їх вже знайшли. Про це знаменитості повідомили прямо особистими повідомленнями через Instagram. Цікаво, з якої причини стосовно документів Ярославського написали саме Мартиновській і чи не каже це про їхній роман?

Нагадуємо, вчора Ектору Хіменесу-Браво виповнилося 50 років. На даний момент він не одружений, а свою кохану ховає від публіки, пояснюючи це попередніми невдачами через популярність. Мартиновську підозрюють у романі як з колумбійцем, так і з Володимиром Ярославським.

Схожі статті