36-річна Тіна Кароль проміняла молдавського мачо на грузинського: Дан Балан втратив поп-діву назавжди

Відома українська співачка Тіна Кароль поїхала до Грузії, щоб виступати на сцені для телевізійного шоу. Як пройшов захід, дізнайтеся наші статті.

Популярну виконавицю Тіну Кароль люблять не тільки в Україні, але і за її межами. В Росії, Білорусії, Казахстані та Грузії з нетерпінням чекають на її концертні тури і слідкують за творчістю артистки не гірше, ніж українці. Тому зовсім не дивно, що 2022-го поп-діва вирішила виступати у грузинських “Танцях з зірками”.

Тіна Кароль скупилася на ринку
Тіна Кароль проміняла молдавського мачо на грузинського

Тіна Кароль проміняла молдавського мачо на грузинського

Відомо, що формат шоу змусив її створити англійську та грузинську версію її хіта “Красиво”. На сцені їй склав компанію відомий грузинський виконавець Анрі Джохадзе, якому на даний момент 41 рік. Звісно, цей дует не зачепив шанувальників так, як це було під час співпраці з Даном Баланом. Здається, що молдавський мачо пасував їй більше.

Композиція була виконана у фіналі проекту, і стала великим подарунком для багатьох її фанатів. Варто відмітити, що минулого року українські “Танці з зірками” розпрощалися зі своєю поп-дівою, яка вела разом з Юрієм Горбуновим цю програму багато років. Артистка зазначила, що це сталося через Іванну Онуфрійчук, яка викупила місце ведучої після весілля з казахським мільйонером. Конкурентка поп-діви відреагувала на її звинувачення, стверджуючи, що вона розводить плітки.

Продюсери також не залишилися в стороні і дали коментар, згідно якому, Тіна Кароль нібито сама винна, що довго тягнула з переговорами та не могла скласти собі ціну. Так чи інакше, але цього року місце популярної діви зайняла нова ведуча Іванна Онуфрійчук і здається, це ніяк не вплинуло на рейтинги шоу.

Схожі статті