Молодший брат Софії Ротару поскаржився на зірку, яка кинула його в бідноті і не спілкується з ним: “В неї все є!”

Молодший брат Софії Ротару поспілкувався з журналістами та розповів правду про його старшу сестру, яка живе в Конча-Заспі. На що поскаржився чоловік?

68-річний брат Софії Ротару Анатолій Ротар поспілкувався з журналістами НТВ і розповів, що рідко бачиться зі своєю старшою сестрою — добре, якщо на рік. Причини, через яку зустрічі з Софією Михайлівною не трапляються, Анатолій не назвав, однак зазначив, що це, швидше за все, відбувається через відстань — Софія живе в Києві, а він у селі Маршинці, звідки родом і сама народна артистка.

Молодший брат Софії Ротару поскаржився на зірку, яка кинула його в бідноті

Молодший брат Софії Ротару поскаржився на зірку, яка кинула його в бідноті

У розмові з кореспондентом програми “Ти не повіриш!” Ротар побажав зірковій родичці міцного здоров’я.

“Здоров’я! Здоров’я — це найголовніше, а решта у неї є!” – сказав Анатолій.

Він також розповів, чим займається й інший брат Софії Ротару Євген, який мешкає по сусідству. У молодості Ротарі грали у ВІА “Орізонт”, а зараз ведуть спосіб життя сільських обивателів. Євген має невелику універсальну крамничку, її назвали на честь сестри “Софія”, а Анатолій — фермерське господарство, де вирощується кукурудза і пшениця, а також пивний завод, який зараз не працює. Разом брати володіють невеликою фабрикою з виробництва пакувальної плівки.

“Ми виготовляємо різну упаковку з поліетилену різну на замовлення, робимо пакети. А на фермі я на комбайні, і на тракторі. У мене є хлопці, які допомагають, зараз немає директорів, хочеш — крутись!”

Раніше брати Софії Ротару тримали ще й кафе, гроші, на яке їм дала сестра. Проте через різкий спад відвідувачів заклад довелося закрити.

Схожі статті