|
16.01.2022 19:52

45-річний Максим Галкін розсекретив їхнє з Пугачовою грандіозне придбання: “Зібралися собі другий замок будувати”

Максим Галкін звернувся за послугами астролога і поділився грандіозними планами, які спантеличили навіть Аллу Пугачову. Детальніше дізнайтеся у статті.

Свіжий випуск популярної програми “Сьогодні Увечері” з Максимом Галкіним був присвячений астрологічним та іншим прогнозам. Напередодні наступу китайського Нового року гості студії вирішили обговорити перспективи артистів. Максим Галкін попросив “фахівців у майбутньому” зробити йому прогноз.

Максим Галкін розсекретив їхнє з Пугачовою грандіозне придбання

Максим Галкін розсекретив їхнє з Пугачовою грандіозне придбання

Нумеролог Клара Кузденбаєва розповіла:

“Є таке поняття у нумерології як технічний розклад. Ви належите до категорії людей, яким середнього не дано: вони можуть бути або вгорі або внизу. Ну ви нагорі. Що примітно у вашій програмі – ваші мрії все збуваються! Погодьтеся? Недаремно мріяли з дитинства одружитися з Пугачовою”

Телеведучий зазначив, що у дитинстві він про весілля навіть не думав, але у свідомому віці такі думки його відвідували. Також Галкін звернувся за порадою до астролога Евеліни Соболєвої. Вона зазначила, що у 19-річному віці життя телеведучого повернулося на 180 градусів. Галкін підтвердив, що цей період він ознаменований початком кар’єри на російській естраді. Крім того, Евеліна Соболєва заявила, що у 2022 році на Максима чекає розширення житлоплощі:

“Ви зібралися собі другий замок купувати, будувати у 2022 році? Що це за розширення зони нерухомості? Розповідайте”

Галкін пожартував, що вже розширив усе, що можна було, але потім зізнався, що замислюється над покупкою землі:

“Прикупити ще земельку поряд – це підходить?”

Астролог запевнила, що покупка землі може вважатися розширенням нерухомості і нове придбання принесе йому радість. Проте в ефірі шоу була присутня і таролог Олена Таурі, яка зробила розклад на картах про перспективи покупки Максимом землі. Таурі зазначила, що карти не дають добрих прогнозів.