40-річна Тоня Матвієнко показала обох дочок – хто вродливіша: молодша від Мірзояна чи старша від таємного обранця

Тоня Матвієнко виходила заміж двічі. Кожен шлюб був сповнений кохання, адже у союзах народжувалися діти. Подивіться, яких принцес виховує співачка.

Яскрава та неймовірна Тоня Матвієнко віртуозно поєднала кар’єру та материнство. Першу донька, Уляна, народила ще за часів ранньої молодості. Артистка була на порозі випускного, коли дізналася про вагітність.
Співачка згадує, що зазнавала кпин від оточуючих, які осудили таку ранню вагітність.

Тоня Матвієнко показала своїх дочок
40-річна Тоня Матвієнко показала обох дочок

Втім, ані злі язики, ані обставини не завадили Тоні народити та гідно виховати свого коханого первістка. Зараз Уляні – 23. Вона активно пізнає світ шоу-бізнесу, пробуючи себе у ролі продюсерки та піарниці. Навчається у провідному ВНЗ країни.

Дуже схожа дівчина на маму очима та благородними рисами обличчя, але от чорнявим кольором волосся, схоже пішла у тата.

Жила разом з хлопцем донька знаменитості, але чи є у неї зараз стосунки – не відомо.

Радісним сонечком для родини стала молодша донечка Матвієнко і Мірзояна, яка носить таке ж саме ім’я, як і її знаменита бабуся Ніна. Дівчинці буквально на днях, 15 січня виповнилося 6 років. Майже школярка, вона стала улюбленою дитиною у родині. Цікаво, що мама їй дозволяє спілкуватися з синами Арсена.

Друга дитина Тоні та третя Мірзояна, вона вражає живістю характеру та артистизмом. Її творчим розвитком вже займається відомий тато. Потрохи привчає до співів та студійного життя. Малеча проявляє неабиякий талант – що ж недарма носить ім’я легендарної співачки. Нове захоплення дівчинки дуже зблизило родину.

40-річна Тоня Матвієнко показала обох дочок

Нещодавно батьки влаштували своїй крихітці поїздку закордон на честь свята Дня народження. Маленька Ніна помандрувала у теплий Єгипет, гойдатися на хвилях.

Схожі статті