|
17.01.2022 11:05

“Хлопець” Марії Яремчук Олександр Пономарьов покинув Україну без коханої, а тепер сумує: “Скучив вже за нею”

Олександр Пономарьов не полюбляє виносити подробиці особистого життя на широкий загал, але деякі його подробиці все ж таки публічно відомі. На його рахунку два шлюби і двоє дітей.

Дружини Олександра Пономарьова

Перші серйозні стосунки виконавець зав’язав з донькою народного артиста Миколи Мозгового Оленою. Десять років пара прожила разом. Олександр не приховує – коханням з першого погляду це не можна назвати. Вперше на Олену, як на свою майбутню дружину, він подивився вже після появи на світ спільної дитини – доньки Євгенії. Втім, під вінець пара так і не пішла.

У кожного свій погляд на причини розставання – Пономарьов звинувачував Мозгову в подружніх зрадах, а вона скаржилася на надмірні ревнощі та постійну критику її зовнішнього виглядом з боку співака.

Олена Мозгова і Олександр Пономарьов

Другою дружиною Олександра, тепер вже офіційною, стала Вікторія Мартинюк. У 2006-му закохані зіграли весілля, незабаром після чого у них народився син Сашко. Через 5 років пара розірвала шлюб.

Колишня дружина Олександра Пономарьова Вікторія Мартинюк

Роман Олександра Пономарьова і Марії Яремчук

Пізніше Пономарьову приписували роман з Марією Яремчук, підопічною артиста в проєкті “Голос країни”. Справа в тому, що коли чутки про любовний зв’язок музикантів з 20-річною різницею у віці набирали обертів, Олександр в коментарі для “КП в Україні” гучно заявив:

“Так, тепер я офіційний хлопець Яремчук!”.

Роман Марії Яремчук і Олександра Пономарьова

Та розвитку стосунки Олександра і Марії не набули.

За ким Пономарьов сумує у відпустці

Зараз Олександр відпочиває на океанському узбережжі, звідки публікує у соцмережаї нові фото й ділиться думками. Цього разу в Інстаграмі Пономарьова з’явився кадр з пляжу з таким підписом:

“Христос народився! Кожного дня ввечері довго гуляю по океанському узбережжю! Думки різні! Для повного перезавантаження не вистачає Ши! Скучив вже за нею”.

Ши – улюблена собака співака породи ши-тцу, яка часто з’являється в Інстаграм-стрічці зіркового хазяїна.

Олександр Пономарьов зі своєю улюбленицею Ши