39-річний Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США: “Полетіти від мене”

Відомий український хореограф Влад Яма активно демонструє своє життя у Флориді, куди вони з сім'єю літають кожного року. Що ж сталося під час відпочинку?

Родина популярного українського танцюриста та хореографа Влада Ями має прекрасну традицію кожного року відправлятися на відпочинок до Сполучених Штатів Америки. Улюбленим містом для цієї справи у знаменитості стала Флорида, де не тільки тепло і поруч океан, а ще й багато цікавих музеїв та розваг.

Цього року тривалість подорожі буде набагато меншою, адже Леон вперше пішов до школи і має повернутися до кінця зимових канікул. Тим не менш, це не заважаю родині насолоджуватися відпочинком, хіба що думка про те, що скоро доведеться покидати цей прекрасний край може приносити ноту печалі.

Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США

Втім, родина настільки захоплена, що починає витати у хмарах. Так, Влад Яма повідомив, що його дружина Ліліана дуже захотіла покинути США, і власне нашу Землю. Зірка розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що вони відвідали музей NASA, і його кохана настільки захоплена космонавтикою, що має велику мрію полетіти у космос.

Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США. Скріншот особистої сторінки хореографа

Вони вже не вперше відвідують це місце, і кожного наступного разу Ліліана все більше палає бажанням стати частиною всього цього. Звісно, її чоловік її підтримає, але ні для кого не секрет, що подібне доступне далеко не всім.

Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США. Скріншот особистої сторінки хореографа

Будемо сподіватися, що сімейство розбагатіє настільки, що хореограф зможе реалізувати найбільшу мрію своєї обраниці і відправити її до відкритого космосу на одному з космічних кораблів.

Схожі статті