Колишня дружина Дзідзьо подражнила співака своїми формами, які йому більше не дістануться: сміливо й красиво

Колишня дружина популярного українського виконавця Дзідзьо Славія поїхала до Куби, і звідти подражнила українців неймовірними формами. Усі деталі в статті.

Розлучення Дзідзьо та його колишньої дружини Славії минулого року стало неочікуваним для більшості фанатів. Навіть попри раптовий вихід дівчини з тіні артиста не міг переконати шанувальників у тому, що їхня історія закінчується.

Тим не менш, у серпні суд офіційно їх розлучив, а Ярослава отримала відступні, у вигляді елітної квартиру на березі озера. Молода жінка була дуже задоволена результатом її розриву з Михайлом і почала жити своїм життям та розвивати творчу кар’єру.

Колишня дружина Дзідзьо подражнила співака своїми формами

На новорічні канікули вона вирішила полетіти до Куби, щоб ознайомитися з місцевою культурою, а також добре відпочити. Там вона знаходиться майже два тижні. Супутників поруч з нею не видно, хоча вона може майстерно їх ховати.

Оновлення на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відбуваються регулярно, тому фанати артистки можуть без проблем слідкувати за її пересування та новинами. Нещодавно вона оприлюднила відеоролик, у якому показала, як тренує свої стрункі ноги.

Колишня дружина Дзідзьо подражнила співака своїми формами. Скріншоти особистої сторінки співачки

Одягнена у червоний купальник, вона натягнула на ноги спортивний інвентар та почала  демонструвати, як тримає у формі певні групи м’яз.

Варто відмітити, що фігурі артистки дійсно можна позаздрити, вона дуже струнка та елегантна. У її профілі постійно з’являються світлини, на яких вона вміло показує свої найсильніші сторони у зовнішності. Тому, можна сказати, що її праця не пропадає дарма, уся Україна захоплюється її красою.

Схожі статті