Як виглядає кохання усього життя 46-річної Наталії Могилевської: хотіла йому народити і придбала квартиру поруч

Наталія Могилевська — щаслива жінка, яка зуміла у своєму житті знайти справжнє кохання і зберегти його у своєму серці. Хто той чоловік, який зміг підкорити душу артистки?

Відома українська співачка Наталія Могилевська була заміжня лише раз, і їй цей шлюб не приніс щастя. Через рік цей союз розпався, але не зберіг масу позитивних спогадів у серці знаменитості.

Через декілька років їй, тим не менш, пощастить ще більше, і вона познайомиться з бізнесменом Єгором Долініним, який увійде в її життя та принесе абсолютно нові емоції. Вони швидко з’їхалися і Наталя отримала абсолютно нову роль для неї — роль мачухи. Тепер вона мала приглядати за трьома чарівними принцесами — спадкоємицями Єгора.

Як виглядає кохання усього життя Наталії Могилевської

Але їхні стосунки розвивалися бурхливо і були наче американські гірки. Перший суттєвий конфлікт стався через те, що співачка приносила усю свою роботу додому, і її коханий не міг насолодитися сімейним життям через це. Вони взяли перерву.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Як виглядає кохання усього життя Наталії Могилевської

Але зірка знайшла вихід, і придбала квартиру поруч з його. З тих пір молоді люди мали вихід — Могилевська переходила в інше приміщення кожен раз, коли їй було необхідно попрацювати.

Перебуваючи у компанії трьох дівчат, вона також чула у собі бажання стати матір’ю. Долініни розповідали, що молодшій вона навіть цілували п’яти перед сном, настільки вона полюбила їх. Втім, вона так і не завагітніла.

Як виглядає кохання усього життя Наталії Могилевської. Доньки Єгора Долиніна

Через певний час щоб бізнес почав спостерігати, як обидва партнери з’являються у компанії інших і у світській спільноті поповзли чутки про їхній розрив. Могилевська так і не прокоментувала розставання, додавши, що Єгор був справжнім коханням, яке не забувається.

Схожі статті