Екс-чоловік Ані Лорак Мурат та його наречена на порозі подружнього життя приймають вітання: “Чекаємо весілля року”

Колишній чоловік російської співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу почав активно тішити своїх підписниць світлинами з нареченою.

Минулого року колишній чоловік Ані Лорак Мурат зробив пропозицію своїй коханій Лілії. Новина надійшла з особистого акаунту дівчини, яка показала обручку і виставила руку так, щоб усім було зрозуміло, що скоро вона стане дружиною.

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Екс-чоловік Ані Лорак Мурат та його наречена на порозі подружнього життя приймають вітання

Раніше пара не наважувалася оприлюднювати спільні фотографії в соціальних мережах, адже через минуле Мурата на дівчину виливалося багато критики. Втім, через весілля, яке от-от настане, майбутнє подружжя трохи змінило свою тактику.

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат та його наречена на порозі подружнього життя приймають вітання

Лілія не тільки активно відповідає тим, хто не задоволений вибором бізнесмена, але й публікує все нові і нові світлини, доводячи, що усі підозри та припущення про легкі стосунки неправдиві. Так, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася чергова фотографія з Муратом. Зараз пара знаходиться на відпочинку, тому обидва партнери засмаглі, ситі та щасливі.

Лілія не тільки показує, як вони вміють позувати, але й їхні розваги. На диво, після публікації дівчини про людей, що не цінують свого часу та витрачають його на критику інших, під цим постом негативу майже не було.

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат та його наречена на порозі подружнього життя приймають вітання. Скріншот коментарів під публікацією візажистки Лілії

Напроти, користувачі мережі активно вітають наречених з майбутнім весіллям, а також роблять їм численні комплементи.

Схожі статті