42-річний Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль, яка схожа на неї, як дві краплі води: “Забути її неможливо”

Новини про молдавського виконавця Дана Балана з'являються вкрай рідко, але він вміє дивувати сенсаціями. Хто на цей раз опинився поруч з красенем, дізнайтеся в нашій статті.

Чутки про стосунки Тіни Кароль та молдавського виконавця Дана Балана ходили у шоу-бізнесі не один рік. Втім, наближені прекрасно знали, що усе, що транслюється на телебаченні лише піар. Флірт, погляди та кокетство нічого не означало, принаймні, за офіційною версією.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль, яка схожа на неї, як дві краплі води

Артисти і самі визнали, що не було ніякого роману, а фантазії шанувальників — це їхні проблеми. У співаків вийшов успішний дует, рейтинги були підняті, а їхня задача виконана. Однак, найвірніші фанати все ж таки вірять, що за цими поглядами ховалося дещо більше, ніж спроби зробити шоу популярнішим.

Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль, яка схожа на неї, як дві краплі води

І хтозна, можливо це так. Деякі вчинки та емоції артистів підказують, що вони насправді залишили слід у житті одне одного. Наприклад, нещодавно у фан-акаунті Дана Балана з’явилося нове відео з його останнього виступу.

Під час виконання композиції поруч з ним танцює прекрасна білявка, яка схожа на Тіну Кароль, як дві краплі води. Ба більше, вона навіть вдягнена у костюм, який нагадує образ поп-діви у кліпі “Скандал”.

Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль, яка схожа на неї, як дві краплі води. Скріншот коментарів під публікацією акаунту

Звісно, шанувальники не змогли не вказати на цей момент і одразу ж почали обговорювати схожість зірки і танцівниці. До речі, дівчину звуть Світланою. Судячи з усього, співак вже повернувся з Нью-Йорку і знову гастролює. Зараз прекрасний час для торжеств, і звісно, артисти в такі моменти дуже необхідні.

Схожі статті