Уся правда про роман Ані Лорак та Сергія Лазарєва: хто насправді подарував артистові сина та красуню-доньку

Ані Лорак та Сергій Лазарєв - давні друзі, яких пов'язує чимало спогадів та спільних моментів. Однак чи є між артистами щось більше, ніж дружба, - читайте далі.

Артисти Ані Лорак та Сергій Лазарєв товаришують вже більше 10 років – пара підтримує один одного під час різних життєвих негараздів, проводить разом спільні вихідні, разом працює, окрім того, подружилися навіть їхні діти. Така близькість наштовхнула сотні тисяч прихильників на думку, що між Ані та Сергієм вже давно вирує справжнє кохання. Хоча самі виконавці жодного разу не підтвердили ці чутки.

Лазарєв і Лорак зізнаються – один для одного вони одні із найближчих людей на сьогоднішній день. І вони дійсно люблять один одного, проте лише як друзі. Однак їхні прихильники продовжують вірити в роман між двома зірками і навіть присвячують їм фан-акаунти в соціальних мережах, де публікують різні фото, не без участі фотошопу.

Уся правда про роман Ані Лорак та Сергія Лазарєва
Уся правда про роман Ані Лорак та Сергія Лазарєва

Що відомо про дітей Лазарєва?

У 2016 році Сергій Лазарєв шокував журналістів і прихильників зізнанням про те, що у 2014-му він вперше став татом. Сина Нікіту співакові народила сурогатна мати, ім’я якої залишили у строгій таємниці. Ще за два роки після розкриття цієї таємниці у Сергія з’явилася донька Анна, мати якої також залишилася невідомою.

Як виглядають діти Сергія Лазарєва
Як виглядають діти Сергія Лазарєва

І Анна, і Нікіта близько товаришують з донькою Ані Лорак Софією. Виконавиця народила дівчинку від колишнього чоловіка, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, у 2011 році. Ані та Сергій влаштовують для малюків спільні дні народження та вихідні – фотографіями з цих заходів вони регулярно діляться у соціальних мережах, чим породжують ще більше чуток про роман.

Уся правда про роман Ані Лорак та Сергія Лазарєва
Уся правда про роман Ані Лорак та Сергія Лазарєва

Нагадаємо, що Ані Лорак розлучилася з чоловіком у 2019 році після викриття зрад Мурата.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.