Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, з якою за 20 років він так і не нажив спільних дітей: Осадчій далеко

Зараз пара Юрія Горбунова та Каті Осадчої відома як одна із найміцніших у середовищі українського шоу-бізнесу. Однак до цього шлюбу шоумен прожив 20 років разом із іншою жінкою.

Юрій Горбунов та Катя Осадча одружилися у 2017 році. За декілька місяців народився їхній перший син Іван, а ще через два роки пара стала батьками вдруге – незмінна ведуча “Світського життя” народила їхнього молодшого хлопчика Данила.

Катя Осадча і Юрій Горбунов показали синів

До цього шлюбу в обох закоханих вже були спроби побудувати щасливе сімейне життя. Осадча вперше вийшла заміж ще у 18 років, відразу після того, як закінчила свою модельну кар’єру. Чоловікові-бізнесмену красуня подарувала старшого сина Іллю.

Перша дружина Юрія Горбунова

Український шоумен зустрів своє перше кохання, коли був ще нікому невідомий актором-початківцем у драмтеатрі в Івано-Франківську. Саме там перші роки своєї кар’єри служив Юрій. Майбутня зірка з перших днів роботи закохався у танцівницю балету, яку звали Людмилою. На момент знайомства жінки вже була заміжня та виховувала доньку, однак Горбунова цей факт не зупинив і він добився прихильності обраниці.

Як виглядає і чим займається перша дружина Юрія Горбунова
Як виглядає і чим займається перша дружина Юрія Горбунова

Близькі Юрія не відразу прийняли цей союз. Не лише через попередні стосунки Людмили, а й через те, що вона була старша за молодого актора на 12 років. Однак, не дивлячись на думки інших, у 1995-му актор і танцівниця побралися. Коли пара узаконила стосунки, Юрій удочерив падчерку, а Людмила покинула театр та повністю присвятила себе родині.

Шлюб проіснував 20 років і розпався у 2015-му. Сам Горбунов не любить піднімати тему особистого життя, тож на питання журналістів з приводу причини розлучення він відмахується тим, що у них були різні погляди на життя. Втім, тоді ж у Юрія зав’язався роман з колегою Катериною Осадчою.

Схожі статті