Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк розчарувала зізнанням про стан 50-річної акторки: “Час для скорботи”

Старша донька Анастасії Заворотнюк Анна, яка дуже не любить обговорювати свою матір, вперше за довгий час дала коментар стосовно її стану. Детальніше в статті.

Донька актриси Анастасії Заворотнюк Анна зізналася На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що їй важко бачити свою хвору матір у такому стані.

Донька Анастасії Заворотнюк розчарувала зізнанням про стан 50-річної акторки

Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк розчарувала зізнанням про стан 50-річної акторки. Скріншоти особисту сторінку дівчини

“Дивлячись з чим порівнювати, тримаємося як можемо. Вона воїн, але хвороба справді страшна, розбиває серце бачити її такою”, — зауважила Заворотнюк.

Вона також поділилася своїми методами боротьби з сумом і апатією. Анна розповіла, що зберегти позитивний настрій їй допомагають подорожі та близькі люди.

“Я намагаюся давати собі час для скорботи, раніше злилася на себе, а тепер прийняла цей біль, вона завжди зі мною”, – резюмувала вона.

Нагадуємо, влітку 2019-го з’явилася перша інформація про те, що Анастасія Заворотнюк захворіла раком мозку. Журналісти не могли вийти на зв’язок з акторкою, анемони тості саме не мають жодного уявлення, як вона та як почувається. Єдині люди, які мають доступ до Анастасії — це її сім’я: чоловік, доньки, син та рідна мама.

Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк розчарувала зізнанням про стан 50-річної акторки

Минулого року ходили чутки, що їй стало набагато краще. Нібито вона увійшла в стан ремісії, почала займатися плаванням, але наслідки все ж таки були непоправними, і в неї з’явилися проблеми з мовленням та координацію. Судячи з відповіді Анни Заворотнюк, насправді стан її мами не покращується і сім’я готується до найгіршого.

Схожі статті